Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2004, 15:27   #5
Caspius
Użytkownik Forum

Caspius's Avatar

Data dołączenia: 04 02 2004
Lokacja: Na końcu drogi życia..

Domyślny

Cytuj:
Zrob/kup 30bp SD...
To nie takie trudne jak ci sie wydaje. Ja potrafie w ciagu 3 dni skolowac 60 bpkow jak mam farta, jak nie to ~10. Srednio mi wychodzi kolo 40 na 3 dni.

@topic
Najszybciej expi palladyn. Poniewaz, chodz expi tyle, na ile starczy mu boltow, zawsze moze isc na demon hunt, gdzie robi mniejwiecej 120k expa w godzine. Knight niby takze moze isc na ten hunt, ale expa nie zbiera. Poza tym, knight na wysokim lvlu, zeby nie tracic zbyt duzo kasy, zazwyczaj expi na guardach. Pallek pojdzie sobie na dragon lair, i exp mu leci 2 razy szybciej.
Profesje magiczne expia najwolniej ze wszystkich, chyba ze pojda z duza iloscia sdkow na demony w drodze do demon questa, gdzie jest naprawde szybki resp. Pallek ubijal by te demony wolniej, przez co zwieksza sie zuzycie run etc. Poprawcie mnie jesli sie myle
Chociaz szybkosc expa nie zalezy glownie od profesji. Najbardziej sie liczy, ile czasu ktos gra/jak czesto expi/z jakim nakladem run czy kasy.
Koncze z tibia... Ciekawe ile wytrzymam

Ostatnio edytowany przez Caspius - 03-12-2004 o 15:28.
Caspius jest offline   Odpowiedz z Cytatem