Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2008, 15:17   #491
Gumball
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 30 12 2005

Stan: Na Emeryturze
Gildia: Roxando Crew
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Yoorek Pokaż post
Chociaz nie bylo mnie na tej akcji uwazam, ze nie ucieklby daleko
sorry moj blad zapomnialem ze mial pz locka

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Victeron Pokaż post
Rozczarowałem się.... Kiedys jak normalnie grałem to takie gracze jak Berig Mage, Lecker Matz, Les Xardas, Don Hoost nie bede wiecej ludzi wymieniac bo to nie ma sensu ale jak wy zescie pomocy potrzebowali to Victeron pomogl a teraz widze jak sie rewanzujecie walczac przeciwko mi. Trudno się mówi ale spmnicie moje słowa że Hiszpanie was wyżócą. Jak to Russel Inferno mi napisał: " To był błąd że daliśmy Ci wbić 200 lvl jesteś za wielkim zagrożeniem dla nas i musimy Ci usunać i żadnemu polakowi już nie damy wbic takiego lvl" Dokladnie tak Russel napisal oczywiscie po angielsku Owszem Victoriano~ ma 200 lvl ale się nie dziwie RL od Fureyki to może no chyba że sie przeprowadzicie tam gdzie Fureyka i bedziecie im dalej dupke lizac A może mi powiecie czemu Cria Andan zabili ?? Wiem dlaczego.... Bo nie chca doprowadzic do tego zeby 200 lvl wbil wiec juz go zabili na dzien dobry a on nic nie zrobil przeciez wrocil po dlugiej przerwie do gry. No ale "WIELKI" Russel powiedzial ze doszly go sluchy ze do wojny dojdzie jak lvl wbije Owszem znam Crie i dzwonielm do niego czy nam pomoze w wojnie i powiedzial prosto zmostu ze przeprasza nas ale on chce spokojnie sobie juz grac ze zadna wojna go nie kreci, zrozumialem go i pretensji nie mam bo juz w ostatniej wojnie poógł no ale jak widac dolaczyl po tym co "WIELKI MISTRZ" zrobil.

Co jeszcze moge fajnego powiedzieć....

Fajnie Russel fragi liczy zabija jakiegos typa i mowia ze on nam pomaga a jak mysmy zabili jessie ~ to mowil ze ten frag sie nie liczy bo nie pomaga ale w gildi byl, dzis to samo z sawehem padl i juz nie ma gildi i frag sie nie liczy Super taktyka. Mam wyjebane na od nich fragi. Juz sie Russelowi majty czesa bo widzi ze ta wojna nie bedze latwa i ludziom placi za pomoc Mam troche lojalnych ludzi i się nie poddamy latwo wiec dolanczajcie dalej do Russelka.

Signed.

Victeron
nie rozczulaj sie nad soba robia co chce ponoc to wolny kraj

Ostatnio edytowany przez Gumball - 26-01-2008 o 15:19.
Gumball jest offline