Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2008, 17:08   #56
Saragoss
Użytkownik Forum

Saragoss's Avatar

Data dołączenia: 30 09 2006
Lokacja: Olsztyn

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Gildia: Infinnity
Świat: Harmonia
Poziom: 201
Skille: 94/87
Poziom mag.: 9
Domyślny

Ja gram kinem 116 lvl.Obecnie mam skille 88/82 nie sa one najlepsze ale skillować nie na widzę więc tego nie robie już.Na początku skillowałem bardzo mało na około 45lvl miałem skille około 65/65. wtedy zacząłem skillowanie gdy poznałem pewnego knighta miał on 50 lvl. i ciągle skillował i on mnie także do tego namówił.Oczywiście znudziło mi się przy skillu 68/68 i zacząłem expić kupiłem pacc przy końcu pacc'a miałem skill 73/73,wtedy postanowiłem wziąć sie za skillowanko skillowałem ze 2-3 miesiące aż doszedłem do skilla 86/83(shield mniejszy ponieważ expiłem z gs'em).Chciałem skillować do 90+ lecz kumpela mnie namówiła żebym znowu kupił pacc.Wtedy definitywnie skończyłem skillowanko, tylko expiłem i chodziłem na hunty.Obecnie jak już mówiłem mam 116 lvl i skille 88/82(oczywiście dedy zrobiły swoje ;p)Już nie będe skillował sam zauwazyłem że przy expieniu wpada więcej skilla niż na skillowaniu.
A teraz moja rada dla ciebie:
nawet jeśli nie lubisz skillować to doskilluj do 70 a wtedy to już twoja sprawa ale wiem że będzie ci się grało lepiej i przyjemniej

http://forum.tibia.pl/showthread.php?t=202880 <- infinnity thread
Saragoss jest offline   Odpowiedz z Cytatem