Zobacz pojedynczy post
stary 26-01-2008, 18:06   #1012
Bosy_Wiesniak
Użytkownik Forum

Bosy_Wiesniak's Avatar

Data dołączenia: 03 08 2007
Lokacja: W chlewie

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Nebula
Poziom: 100
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Waw Pokaż post
Mówiąc szczerze zawiodłem się na tobie Xaem, za to co od*******asz na tym forum, ale cóż pewnie powiesz że moje zdanie się liczy, bo przegrałem wojne, ale mówisz że Tana expić nie umie?
Powiedz nam kto wbił większość lvli na Xaemie, ty?
Co do tej kasy co ci Sunze wysłał, to ładnie go wyjebałeś, bo za tą kasę moglibyśmy spłacić kogoś innego.
A co do włażenia komuś w dupe, z tego co wiem to Tana nikomu nie wchodził ^.-

Wawiernia
ZAWIODŁEŚ SIĘ BO NIE ZAPŁACIŁEM TAK JAK TY?

Dopoki wy wypier... ludzi na kase to wszystko jest ok.
Jednak jesli z wami robi sie to samo to juz nie jest ok.
Nikt nie lubi byc dymany tym bardziej bez całowania, taka jest prawda.
Te 300k to moja czesc kasy ktorą zarobiła kolejno BZN, LH, WŚWT, Wydaje wam się, ze mozecie dzielic wspolna kase jak wam sie podoba nic bardziej błędnego. O dziwo po wojnie zapłacili tylko ci ktorzy przed wojna gowno mieli. Na Bp nie mieli a nagle znaleźli 300-500k. Istne czary. 300k które dostałem na paymenta dostałem, a jak je wykorzystam pozwól, że sam zadecyduję. Jak będę rozrzucał je noobom po depo napweno dam ci znać, może załapiesz się na ochłapy.

Co do xaema to jednak wiekszosc lvl wbilem sam.
Lisek pomagal od lvl 80-140 za co dostal "WAR MACIA". I sam Lisek nie narzeka, narzekaja ci ktorzy nie mogą tego zdzierzyc.

Wawiernia, przepraszam lubię Cię, ale nigdy nie grzeszyłeś rozumem.
Skąd możesz wiedzieć co robi tana, jak ty ledwo po polsku mowisz, a na forum tibia.com pisze się w języku angielskim. Stary proszę cię nie sowkuj.

Ostatnio edytowany przez Bosy_Wiesniak - 26-01-2008 o 19:48.
Bosy_Wiesniak jest offline