Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2008, 01:00   #3795
Piesek
Guest

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Arha Pokaż post
no to on powinien dziekowac swoim ex guild memberom, jesli jest battle a ja widze co 5 osoba z rap kanciapy to co mi sie nasuwa na mysl ?? ja nie walcze o better obsidia, ja walcze o swoja wolnosc i mozliwosc bronienia swoich friendow itp. trzeba bylo robic nowa gildie odrazu a nie jebac sie bedac w starej narazajac swoich friendow. do nich pretensje nie do mnie ani od Archina, ktory nie jest rolnikiem tylko lubi ta ksywke. To ze ma wiecej kasy niz Ty to nie moja wina, "za bogaty ten kto bogatszy niz Ty" ?? chill out baby

edit
i chuj bede kopal ziemniaki ale bede mial co jesc, a ty z ng bd jadl glebe i nic wiecej ^^

tak do potwierdzenia mojej wypowiedzi chcialem cos zacytowac

tam jakis 65 mag Elebra cos~ i Duba na schodach na przejsciu trapped, rozpaczliwie wolaja up up up, a ng co robi ? stoi i looka co sie stanie ^^ bo to sa polacy i nie polacy to na chuj ich ratowac ? ;p

Nie, ja Polakiem nie jestem poza tym polaczki (specjalnie pisane z małej litery i zdrobniale) to przenośnia taka dla patriotów, którzy mszczą się na "zdrajcach" rasy Polskiej i Szwedach bo to przecież rasiści ; o

Nie poprostu huntujesz rl/osoby z rs -.- on nic nie zrobil nigdy na battle nie byl zadnym...btw. walczysz o to abys byl wolny a czy Ty kurwa byles hunted? nie -.- wjebales sie do wojny bez reasona -.- pierdolone polaczki -.-

tak lepiej liczyć na Ethinooba czy Rine, którzy zamiast poświęcić się dla swoich (tak jak Pephy NG/Kiroy Saint) wolą skakać do wody z pz? haha nie komentuję już tego bo masz żałosnych memberów

Ostatnio edytowany przez Piesek - 27-01-2008 o 01:11.