Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2008, 12:51   #21
Feron3K
Użytkownik forum

Data dołączenia: 27 01 2008

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Paladin
Świat: Unitera
Feron3K ma numer GG 7113680
Domyślny

Cytuj:
zamierzam zrobić porządny poradnik a nie jak te niektóre co są na forum
Starałeś się jednak porządny poradnik nie ma w tytule błędu ortograficznego... To aż kuje w oczy kiedy ktoś pisze słowo paladyn przez
dwa "L", a samo zdanie przypomina wypowiedzi drogiego nam Kononowicza Krzysztofa .
---
Cytuj:
Jego magia to siła świętości na którą wrażliwe są szczególnie nieumarłe stwory.
Nie wiem skąd to wziąłeś ale "tibijski paladyn" nie ma nic związanego ze świętymi mocami i paladynami z Forgotten Realms i D&D gdzie byli oni bezgranicznymi wyznawcami swoich bóstw i zwykle uzbrojeni byli w dwuręczne miecze (szczególnie wyznawcy Torma). Przy zakładaniu postaci powinniśmy wybrać klimatyczne imię, bo w założeniu twórców Tibia miała być grą typu MMORPG jednak jak dla mnie jest tylko grą MMOG ze względu na zerowy klimat.
---
Ogólnie poradnik ma kilka błędów językowych, powinieneś go również uporządkować aby łatwiej przyswajał się potencjalnym odbiorcą. Osoby, które uważają, że jest tu mało zdjęć nie mają racji. Moim zdaniem linki spełniają role zdjęć, czy czegoś nam jeszcze do szczęścia potrzeba?

Pzdr. i zachęcam do dalszego pisania .
Feron3K
Feron3K jest offline   Odpowiedz z Cytatem

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.