Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2008, 13:43   #1030
Kapitan Chrupek
Użytkownik Forum

Kapitan Chrupek's Avatar

Data dołączenia: 22 08 2006
Lokacja: Białystok

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Elder Druid
Świat: Nebula ofc.
Poziom: 666
Skille: 666/69
Poziom mag.: 69
Kapitan Chrupek ma numer GG 2266236
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez TheDwarf Pokaż post
Nie obchodzi mnie zaden honor i to co tacy jak ty pisza na moj temat.
Ale jednak cos Cie obchodza ... skoro nie to po jakiego chuja odpisujesz?

Cytuj:
Był ciepły, chłodny wieczór. Jak zwykle wieczorem zjadlem sniadanie i zalogowalem sie do mojego najwiekszego nalogu (ktoz z nas nie jest uzalezniony od tej gry, jak jestes to dzieki za szczerosc, jak nie jestes to przemysl sobie to raz jeszcze)
i teraz kto tu jest uzależniony? Płaczesz, szlochasz mówisz o przyjazni Honorze.
Nawet pijac wódke jak mniemam (dobrze sie bawiąc tak jak my z dzisiaj na wczoraj) "gadasz" o tej grze. Tak potrafie siedziec od godziny 22 do 3-4 rano ale tylko dlatego ze w ciagu dnia wole isc sie zabawic.

FIEM HIDEK ŹLE ROPIE BO W CIONGU DNIA JEST NAJLEPSHY RESP

Cytuj:
A ty nie mozesz, bo w tibii stoisz pewnie calymi dniami w depo albo udales sie na jakis serv non-pvp. W tibii nie masz kolegow (ale o tym zaraz), wiec jestes wielkim haterem na forum.
PEWNIE? ale nie na pewno. Ohhh w tibi nie mam kolegów za to TY masz tam pewnie przyjaciół co? Tak tak wspomogą jak nie masz na Potiony, Dadzom Ci kase na nowy armor, kochajom Cie a TY kochasz ich za nich oddasz zycie (nie tylko tibijskie) gadacie na tsie opowiadacie sobie "ale widzialem fajna dupe"
"zagadales do niej??"
"co Ty musialem leciec do domu lvl dobic"

Cytuj:
"Chrupek's & Ola's Petrov life on Nebula"
łeee liczylem na cos bardziej wyrafinowanego
1. Nie Ankrachmun bo bylem facc thais jak cos !!!!!
2. Sunze sie nie zapytal tylko powiedzialem ze chce invita
3. Ta guild byla sympatyczna? Wtedy jeszcze Masowy Mord, he'nryk. Jedynie oni byli sympatyczni.Ty byles tylko kolejnym burakiem co (jak zwykle) mądrzył sie na prawo i lewo udajac kogos kim nie jestes << a przynajmniej mam taka nadzieje
4. Ola nie byla ze mna w guild KLAMIESH!
Cytuj:
No i wprawdzie nie bylo to moze lizanie, ale gadalismy jak kumple. Wtedy jeszcze czipsy i ole nie pisaly ze wujek hidek jest zalosna ofermą i ze nie ma honoru.
5. Pisaly... ale nie odpisywales bo bottowales )
Cytuj:
"ooooooo sunze moj RL zabil celandie. JA GO ZNAM Z RLA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!" itd. itp. pisali, pisali i dbali o swoja ciepla posade na nebuli, w razie swojego zwyciestwa.
6. Pfff gówno wiesz... Zapytaj sunze co powiedzielismy na te jego akcje? Ze jest pizda bo lognac sie i wyjebac ue to zadne pvp... Nigdy sie nie szczyciłem tym ze sunze to moj rl... Jak to ktos nazwal "sunze przyjaciel servera" On nawet muchy nie zabije bez powodu...
Cytuj:
"ŁEEEEEE NOOBY NOSKILZ LAST HOPE NABZ SUNZE CIOTA HIDEK CIOTA TANA CIOTA JESTESCIE PIONKI".
7. Ciota sunze? hmm rzadko
Ciota tana ? zalezy ktory owner ^^
Ciota HIDEK? hmm TAK

Cytuj:
rze tacy jak ola i chrupek (tani z biedronki hyba ) potrafjom tylko lizac stojoncego i kopac lerzoncego. A kopnonc stojoncego i lizac lerzoncego to potrafiom otpowiednio - prond i podłoga.
i tu sie mylisz... Potrafie wam wytykac błedy w dosc nietypowy sposób. Potrafie gratulowac udanych akcji.

btw. Lizac Stojącego to wiesz co mi mozesz _/

idz polizac dupe dla Boytano sck itp ... u mnie jestes przegrany

Cytuj:
Nie znam cie
i nigdy nie zobacze
studze cie
i jak peta gasze
inaczej bys to zrobil jakbys byl powazny
wez wiec sie odbij nie rob sobie w glowie jazdy
w0w a teraz JA

Starasz się w*****ać nas, być wrzodem na dupie
Kto ty kurwa jesteś? nie ma cię TRUPIE
"Jeszcze raz powtarzam macie moje slowo ze nie bedzie tepienia przegranej strony, oczywiscie My jako VU mamy troche wieksze prawa i tak jest Hidek na kazdym servie, ale jak ktos sie wyplaci to jest normalnym graczem. Wiec jak ktos chce to zapraszam z powrotem na nebule starych ludzi ktorzy kiedys zalapali hunta"
Kapitan Chrupek jest offline