Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2008, 16:34   #67
Disseny__
Użytkownik Forum

Disseny__'s Avatar

Data dołączenia: 13 01 2008
Lokacja: Z nienacka.
Wpisy bloga: 9

Stan: Na Emeryturze
Profesja: Rookstayer
Świat: Titania
Disseny__ ma numer GG 10165026 Send a message via Skype™ to Disseny__
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Monere Pokaż post
mi się wydawało, że jestem największym miciarze w tibi ale jednak nie. ty jesteś większym pirwsze słysze o tym micie poza tym level 1 nie potzrebowałby 70 lfów no może trzoszke przesadzam na pewno nie ma nic takiego z kluczem lub czymś innym bo wiele razy zabile tego minosa sam i wile razy tam zużyłem 5 lfów mam 11 level na rooku i wystarczy mi 5 lfów. Chociaż muszę przyznać, że na zwykłego mino w podZiemiach idzie mi 3 lfy to jest dziwne troszke ale nie uważam żeby było to związane ze spike swordem albo mino magiem albo ghoulem poza tym dp mino maga sie dochodzi tylko z paccem jesli ten mit jest prawdą a wydaje mi się że tak kopiemy pickiem nad maze of fury i wlazimy po prostu tak mi sie wydaje ze to prawda i tam jest albo labirynt do maina i z t5amtąd bots of ww albo na końcu jest 10 minosów i boots of waterwalking wracamy i idziemy po spike tam sie nagle ziemia zapada i wpadamy do mino maga potem teleporter i teleportuje nas do ogni i jak użyjem tego teleportera to ognie na zawsZe gasną zabieramy spike sw bo wyspa nam powoli znika i tyle

Człowieku . ! Ty sobie spróbuj zabić mino z 25 fista . ^^ . życze powodzenia . xD
A co do tematu to grats . ! Ja nawet nie wiem gdzie ten mino jest .