Zobacz pojedynczy post
stary 27-01-2008, 20:02   #31
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
Domyślny

Cytuj:
DPFT nie hunci za free, nie żąda paymentów za free ani nie wywala z publicznych expowisk. Przynajmniej ja tego nie praktykuje. Poza tym w kazdej rodzinie moze znalezc sie czarna owca ktora robi na przekor wszystkim innym.
ehehe po 1 jesli nie hunci za free to nie slyszales o huncie na orallu? ehehe pozatym jak downhil xalin czy jak mu tam mnie bil na cycach jak pkowalem seyn adisem z marcolem <on mnie zaczal bic> trapnelismy go we 2 i ublismy 50~ rp by 2x30 ed ehehe no i pozniej miedzy innymi ty sie na nas wbiles jaki byl reason? ze nie dal nam rady? ehehe co do oralla to jaki kayetan ma reason go huncic? za to ze uderzyl keyetana ktory byl na charze swojego rla i wyzywal wszystkich na gc? ehehehe przeciez jak on go insultowal to orall mial powod a tu 300k payment ehehehehe a i jeszcze skoro bylo juz wyzej to te wszystkie smieszne hunty na nearu ehehehe a i dobrze ze mamy takich kulturalnych ludzi jak Divox'roy ktory nie wchodzi i mowi wy*******aj z frostow tylko "could you leave?" jak powiesz i cant to zaczyna sie problem albo jak kolega expil na frostach i nie pamietam kto przyszedl i stwierdzil ze on mu forsty bije odrazu payment
znaczy troszke zle to napislem xdd z orallem bylo tak ze kayetan na charze swojego rl insulty puszczal to orall poszedl go bic i 300k payment
sr za "ehehhe" ale robilem questa z Shadowcrying on tak co chwile mowi xd a aby mu smutno nie bylo to tez tak mowilem i troszki sie przyzwyczailem

Ostatnio edytowany przez Thuygioshok - 27-01-2008 o 20:26.
Thuygioshok jest offline   Odpowiedz z Cytatem