Cytuj:
Ale jednak cos Cie obchodza ... skoro nie to po jakiego chuja odpisujesz?
|
Zeby udowodnic Ci ze mylisz sie co do mojej osoby.
Cytuj:
i teraz kto tu jest uzależniony? Płaczesz, szlochasz mówisz o przyjazni Honorze.
Nawet pijac wódke jak mniemam (dobrze sie bawiąc tak jak my z dzisiaj na wczoraj) "gadasz" o tej grze. Tak potrafie siedziec od godziny 22 do 3-4 rano ale tylko dlatego ze w ciagu dnia wole isc sie zabawic.
FIEM HIDEK ŹLE ROPIE BO W CIONGU DNIA JEST NAJLEPSHY RESP
|
Cytuj:
łeee liczylem na cos bardziej wyrafinowanego
1. Nie Ankrachmun bo bylem facc thais jak cos !!!!!
2. Sunze sie nie zapytal tylko powiedzialem ze chce invita
3. Ta guild byla sympatyczna? Wtedy jeszcze Masowy Mord, he'nryk. Jedynie oni byli sympatyczni.Ty byles tylko kolejnym burakiem co (jak zwykle) mądrzył sie na prawo i lewo udajac kogos kim nie jestes << a przynajmniej mam taka nadzieje
4. Ola nie byla ze mna w guild KLAMIESH!
|
Kolega chyba nie umie czytac. W tekscie uzylem 1 os. nie po to aby mowic z twojej perspektywy, lecz swojej.
ad.3 Szkoda ze nie powiedziales mi tego wtedy. Dlaczego?
ad.4 Byliscie razem wtedy, w Gloria Veritas/Excentrius Victorus (lub jakos tak)/MiPO.
Cytuj:
5. Pisaly... ale nie odpisywales bo bottowales )
|
HAHAHAHAHAHAAAAAAAH, moja postac nie byla zrobiona na bocie. Jezeli chcesz zaprzeczac, to prosze o dowody.
ad6. Nie chce mi sie szukac tego co pisaliscie, ale oby2 wiemy jak bylo.
ad7. Nie wiem jak tane i sunze, ale mnie nie interesuje twoje zdanie, bo jak juz wspomnialem "nie znam cie i nigdy nie zobacze".
Cytuj:
i tu sie mylisz... Potrafie wam wytykac błedy w dosc nietypowy sposób. Potrafie gratulowac udanych akcji.
btw. Lizac Stojącego to wiesz co mi mozesz _/
idz polizac dupe dla Boytano sck itp ... u mnie jestes przegrany
|
No to teraz fajnie bybylo jak bys w nietypowy sposob nacisnal krzyzyk w prawym gornym rogu ekranu. Wytykac bledy, kazdy glupi potrafi. Lizac stojacego, hmm... wolisz jak chlopcy ci liza? No chyba, ze tak. W takim razie sorry, bo ja bardziej hetero jestem.
Z tym boytano, sck tez udal Ci sie trafny argument, bo obydwoch poznalem jak mialem nizszy level niz oni. Ale, ok wciaz to ja lize dupe, w ogole napisz moze ze wszystkim co znam lize dupe.
Cytuj:
Starasz się w*****ać nas, być wrzodem na dupie
Kto ty kurwa jesteś? nie ma cię TRUPIE
|
Znów nie trafiles z cytatem. To ty starasz sie wszystkich wkuriwac, ale z marnym skutkiem. Mnie nie ma? Wciaz zyje i mam sie dobrze (93 lv), to z Toba cos niedobrego sie stało (23 lv why?!).