Zobacz pojedynczy post
stary 03-12-2004, 19:57   #10
Starkey
Użytkownik Forum

Starkey's Avatar

Data dołączenia: 03 03 2004
Lokacja: Wrocław

Stan: Niegrający
Profesja: Knight
Świat: Valoria
Poziom: 27
Poziom mag.: 4
Domyślny

Dziękuje wszystkim za pomoc.

@Matfiej: Jak napisał Maygyver: ,,nie wazna jest wiedza
wazna jest umiejetnosc znalezienia potrzebnej informacji
to co wiesz zawsze mozesz zapomniec,
a jak umiesz szukac to szybko znajdziesz"

Drogi Matfiej nie szukam mułów, którzy zrobią te zadania za mnie, zanim poprosiłem użyszkodników o pomoc sam je rozwiązałem ( jak się okazało 5 i 2 źle). Przy poprzednim zestawie zadań nie prosiłem o pomoc, gdyż nie miałem wątpliwości co do rozwiązań. Człowiek jako stworzenie rozumne powinien uczyć się na błędach cudzych, a nie własnych. Twoja opinia jest dla mnie bardzo krzywdząca . Gdybym ciągle szukał matołów, to nie wygrałbym szkolnego etapu: zDolnego Ślązaka z geografii, polskiego. Nie wygrałbym (z drużyną) meczy matematycznych, szkolnego etapu dyktanda( jutro drugi etap) and more...
Przejdźmy do przyjemniejszych rzeczy, oto ciekawe zadanko z meczy matematycznych ( nie na punkty dodatkowe ) ( piszę z glowy):

Jest 3 mężczyzn: Piekarz, Dekarz i Lekarz. Ich zawody to: piekarz, dekarz i lekarz. Pan Piekarz mówi: ,, Żaden z nas nie wykonuje zawodu odpowiadającego nazwisku". ,, Tak to prawda"- odparł lekarz. Jakie są ich zawody ??

Piszcie własne propozycje zadań.

Ps. Szczególne podziękowania dla Vanessy. I gratulacje dla CzOpKeRsa

Kurde pomyłka, tam powinno być lekarz, zamiast piekarz. Nie bijcie rozwiązujcie.

PROUD MEMBER OF METAL MILITIA !!!

Ostatnio edytowany przez Starkey - 04-12-2004 o 15:40.
Starkey jest offline   Odpowiedz z Cytatem