Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2008, 09:27   #19
Morthigan^^
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 12 2007
Lokacja: Tarnów

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Guardia
Poziom: 18
Skille: 60/60
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Kolejny, spory zestaw pytań, kto czuje się na siłach, niech uprzejmie odpowie/wyrazi swoją opinię:
1. Jakiego armora powinienem zakupić wbijając 25lvl?
2. Kiedy kupić BOHy? (zakładając, że środki na nie zdobędę ok. 35lvla)
3. Jakich run używać?
4. Ile potionów przy sobie nosić, leczyć się mana potionami + exura, czy może health potionami?
5. Czy robić lootbagi? (thiefy vs niezła kasa)
6. Jakie strzały bardziej opłaca się robić - burst czy zwykłe?
7. Czy expienie i hunty = royal spear + shield? A co z kuszą?
8. Czary do tworzenia run Desintegrate i Desintegrate - kupować?
1. Na 25 lvl nie musisz koniecznie kupować lepszego armoru niż masz. Do bodajże 40 lvlu chodziłem bez połowy eq (tylko speary + shield, potem jeszcze b robe +bohy) i spokojnie dawałem sobie radę (tylko uważaj na kicki). Expiłem dłużej, bo uniosłem więcej spearów.
2. Bohy najlepiej kupić na 35-40 lvlu. Ja kupiłem je tylko i wyłącznie przez to że chciałem expic na PoHu.
3. Zawsze noś przy sobie kilka gfb, często się przydają.
4. Gdy ide na zwykły exp (guardy, ef, of) biore ze sobą 2-3 bp mp. Mp + Exura to dobre rozwiązanie.
5. Lootbag to podstawa. Z samej kasy nigdy nie wyciągniesz dobrego loota. Nie zniechęcaj się kiedy ktoś ukradnie ci lootbag tylko spróbuj jeszcze raz
6. Od 25 lvla w ogole nie rob/nie bierz strzal na exp. Jesli chcesz potrenowac mlvl to lepiej burst.
7. Kuszy uzywam tylko na PoH (jak kolega wyzej) lub kiedy ide na hunt z blokerem (DLe itp.). Jednak wg mnie najlepsze do wszystkiego są royal speary
8. Nie kupiłem - z runek robiłem tylko HMM przed update.
Morthigan^^ jest offline   Odpowiedz z Cytatem