Zobacz pojedynczy post
stary 28-01-2008, 18:49   #81
Thuygioshok
Użytkownik Forum

Thuygioshok's Avatar

Data dołączenia: 11 02 2007
Lokacja: Grudziądz

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Cadix
Profesja: Master Sorcerer
Świat: Arcania
Poziom: 132
Skille: ^był
Poziom mag.: 67
Domyślny

ehehehe ale mi pocsinal nie? niezly jestes w 100% zgadzam sie z opinia filusha
Cytuj:
Od zamykania tematów jest administrator forum, Ty nim nie jesteś i na pewno nie bedziesz
serio?
Cytuj:
PS Podaj mi jeden powód aby ten temat został zamknięty ? Czyżby zakrycie prawdy ? Jest to temat informacyjny więc zamknięcie go wiąże się z ukryciem rzeczywistości panującej na Arcani
dlatego, iz to jest fake, pozatym wiem jak jest na arcani, moj kolega ma 300k za nic i nikt tego nei ukrywa, poprostu nie widze sensu plakania na forum
Cytuj:
Dodam na rozluźnienie , że link, który podałeś w powyższym poście jest nielegalny . Prowadzi przede wszystkim do banicji konta na forum oraz do odpowiedzialności cywilno karnej (KK)
teraz to mnei rozjebales xDDDD czlowieku skopiowalem to co koles napisal na trade, aby pokazac jego glupote, czy jestes taki glupi, iz myslales, ze dalem linka bo chce twoj p armor?
Cytuj:
Z tego co wiem nie znasz Aaty , ale może twoja imaginacja jest wyższa od samego rozumu
ale mi pocsinales niezly jestes co?
na inne tego typu odzywki z twojej strony nie bede odpisywac, nie chce spamowac jak kazmirz xd

PAMIĘTAJ! Źródłem utrzymania forum są reklamy. Dziękujemy za uszanowanie ich obecności.