Cytuj:
Oryginalnie napisane przez De'Leash
@Kafar~
Nie gram na tym serverze tylko czytam sobie forum ,ponieważ od dawna lubię ten świat.Zwykle nie piszę na innych forach niż mojego świata.
Ale.
Twierdzisz ,że Oath nie ma pvp etc.No w końcu prawda wygrali wojnę i panowanie nad serverem.To ,że teraz zaczynacie powoli wygrywac nie oznacza ,iż oni sie poddadzą i to WY będziecie wyznaczali zasady.Jeśli jesteś taki Kozak to czemu pod twoim dowództwem nie wygraliście tej wojny wcześniej(może zacząłeś grac potem-nie wiem).
I nie chcę się z Tobą kłócić-co jak co-szanuję cię chociażby za to ,że sie im przeciwstawiłeś.A i co do Saweha ,weź pod uwagę ile on się nawalczył na Titanii(w sumie to nadal jest w wojnie).To ,że po tym update totalnie styrali pallów i knightów to już nie jego wina.Raczej już tu nie napiszę więc nie musicie pisać postów w stylu "idź i wracaj na swój server!!!".No chyba żeby pogadać z Kafarkiem.
|
Nie powiedzialem ze cale Oath/Eteri~ ma slabe pvp tylko ,ze wiekszosc ich graczy ma takie same albo nawet gorsze pvp od polowy ludzi z naszej gildi.Sawehem gra teraz Halunke.I nigdy nie napisalem "idź i wracaj na swój server" wiec cos Ci sie pomylilo.Ogolnie staram sie wypowiwadac kulturalnie i kilka razy sie tylko lekko unioslem
Cytuj:
Wykończą nas pojedyńczo?
A padł ktoś istotny?
No chyba nie.
Skoro oni bedą zabijać jedną osobę co pare dni... myślisz, że stwierdzimy... 'o fuck musimy zapłacić, bo może za 2 miechy przyjdzie moja kolej na dead
|
Jedna osobe co pare dni? W ciagu tych 5 dni zabilismy 7 waszych.Mysle ,ze to niezly wynik
@Apropo OB
Jak kiedys powiedzial Torax "Sanke ataki to dobra taktyka"
Na OB nie wyjdziemy poniewaz w gildi nie kazdy jest hummm... (Dobrym ,doswiadczonym graczem) i nie chcemy by ludzie w wypadku gdybysmy przegrali battle sie zalamali.Tacy ludzie jak Ja,Shejq,Vic,Tenshin,Nirek,Tsuna~ (i kilku innych)sie nie zalamia ,kupimy sobie blessy i mozemy jechac dalej z tym koksem ale jest tez duzo osob ktorzy moga sie zalamac ,a wiec nie mozemy podejmowac tak pochopnych decyzji i wyjsc sobie nagle na OB bo wy tak chcecie

Bo juz za duzo takich bledow popelnilismy we wczesniejszych wojnach.
Skonczcie juz gadac o tym OB .Wszystko wyjasnilem ,a wiec nie ma juz co o tym dyskutowac.
@Apropo zabijania "plotkow"
Zabijamy ich bo tylko oni sa na tyle glupi zeby wyjsc ze statku ^^ I z takich "Plotkow" sklada sie wiekszosc waszej gildi (tak samo jak naszej) i bez nich nie zrobicie nic (tak samo jak my

) A tacy ludzie szybko sie zalamuja i placa ,a to nas wzmacnia bo mamy wiecej papy ,rosna nam morale ,was jest mniej i inni zaczynaja myslec o placeniu.
@offtopic
Dalolo uspili ludzie z kopengi