Bez komentarza
Napisze coś , tak ze wzgledu na to ,ze mnie ktos w*****l. Padniecie Ude na hydrach tak , jest smieszne. O ile to ktos ogladał bo mi sie nie chce bo przy tym bylem (razem z omna), ciekawe gdzie byli inni.........? Aldra przepraszam za to co napisze , ale musze..... Zamknij sie wreszcie bo mi sie juz rzygac chce jak widze twoje deene posty. Wole zeby to Ude bloczył POI , bo on chociaz nie bal sie tam iść za 1 razem jak szlismy. Zaraz pewnie mi pojedziesz po "gaciach", że tam padlem i mam h.... do gadania. Tak padlem tam, ale sie nie balem isc i bloczyc tego scierwa. Więc wreszcie sie zamknij.
Co do Huragan Blade <tez sorry za co napisze bo moze poczuc sie urażony > Przestań zaśmiecać forum swoimi postami na pół strony , bo aż czlowiekowi sie tego nie chce czytac. Jak potrafisz wyrzygać vade HOTA, to najpierw pomyśl kto kogo 1 olal. Nie on ciebie tylko ty jego, ty sie z nim umawiales na hydry , a pozniej napislaes ze masz lagi , a caly dzien expiles na banuta. A twoje filozoficzne wypowiedzi sa strasznie nudne. I to ty 1 odszedles z Gotti.. My jakos odbudowalismy gildie i mamy wspolny cel , ktory wykonamy i lepiej zeby to sie stalo bez guild Soul brothers , bo jak dla mnie jestecie zdrajcami... I tyle mam do napisania. Przepraszam za bledy i szczerosc, ale szczerosc to cos co szanuje i zawsze bede szanowal. Wiec jak ktos cos do mnie ma to poprosze listem do venore, bo na prov nie mam nawet czasu odpisywac
|