Teraz będę ja, Ude
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pvv
@ Ci co chcą iść na poi - zajżyjcie na youtube (a dokładniej tu: http://pl.youtube.com/watch?v=gJJVMw1OlrE ) i teraz zadajcie sobie jedno ważne pytanie: Czy chcecie iść na poi z człowiekiem który pada jak szmata w taki sposób ? (na ten temat moge jeszcze więcej napisać, ale to chyba nie wymaga komentarza) Oj nie, za deda 80k chyba nikt nie chce płacić ...
|
Nikt tu nie będzie mnie nazywał szmatą, szczególnie osoba, która gra charem po siostrze.
@Huragan jest takim człowiekiem, który myśli, że skoro jest od większości z nas dużo starszy, to może nas pouczać, krytykować i oczekuje, że będziemy go brali jako wzór. Właśnie to mnie w nim śmieszy - stara się przekonać każdego do swoich racji, a jak komuś coś nie pasuje, to jest "be".
Dla przykładu: wczoraj śmiał się z tego, że 'chwaliłem się' screenami z DHQ, to co, że ten temat służy do zamieszczania takich właśnie screenów, dla niego takie coś to wstyd i my też powinniśmy zacząć tak myśleć, nieprawdaż, Hurku?
@Extra obraz znaleziony w śmieciach
@Down
Gram na Menerze od początku i trochę o niej wiem ;]
A co do tej szmaty - przegiąłeś, bo ty jesteś nikim, wtrącasz się w konflikty innych ukazując to, jakim jesteś przydupasem Twoich liderów. Zamieniłeś ze mną góra 10 zdań, więc te twoje określenie "Szmatą dla mnie jesteś, byłeś i będziesz" pasuje w Twej wypowiedzi niczym dźwięk albo grafika 3D do Tibii.
Tyle co zrobili dla mnie Don albo Vade nie zrobił w tej grze dla Ciebie nikt. To wy się odwróciliście od wszystkich plecami, pamiętajcie o tym.
@Down v2
"Nie level sie liczy, liczy sie człowiek" to słowa Xii, na którego zawsze mogłem i mogę liczyć (tylko on i Aurelia pomogli mi po hacku),którego poznałem jak mial 30 lvl, a ja sam miałem 85, więc to lekka różnica. ale był to jeden z niewielu, któremu mogłem wtedy zaufać, lutnęliśmy z Sudem e plate wtedy, dałem Xii na minutę, dałem kolesiowi którego znalem góra 5 dni i już zdążyłem się z nim zaprzyjaźnić, zrobił ktoś dla Ciebie tyle, co on dla mnie? Dał Ci ktoś kiedyś SoV'a, nie wspominając już o DH? pożyczył Ci ktoś kiedyś 1kk na 2 miesiące? Huragan się podniecał, że dostał green gema za free... A tak w ogóle to nie czaje Twojej wzmianki o tym, przecież to nie odnosi się do tematu, pewnie myślisz, że skoro masz zaledwie 89 lvl, to jesteś dla mnie równie ważny jak szmata do podłogi? Jesteś, ale nie z powodu levela, poprostu jesteś tak głupi, że aż boli, jak coś macie jeszcze (a w to nie wątpię, bo wy zawsze się czegoś przyczepicie) to piszcie do mnie na priv, albo lepiej tak jak Donowi - listem do Venore - bo nie chcę marnować czasu na te durne konwersacje z wami, żegnam ozięble ;]