Temat: Menera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 29-01-2008, 00:41   #4538
Udenix
Użytkownik Forum

Udenix's Avatar

Data dołączenia: 05 01 2007
Lokacja: Choszczno

Stan: Na Emeryturze
Domyślny

Teraz będę ja, Ude

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez pvv Pokaż post
@ Ci co chcą iść na poi - zajżyjcie na youtube (a dokładniej tu: http://pl.youtube.com/watch?v=gJJVMw1OlrE ) i teraz zadajcie sobie jedno ważne pytanie: Czy chcecie iść na poi z człowiekiem który pada jak szmata w taki sposób ? (na ten temat moge jeszcze więcej napisać, ale to chyba nie wymaga komentarza) Oj nie, za deda 80k chyba nikt nie chce płacić ...
Nikt tu nie będzie mnie nazywał szmatą, szczególnie osoba, która gra charem po siostrze.

@Huragan jest takim człowiekiem, który myśli, że skoro jest od większości z nas dużo starszy, to może nas pouczać, krytykować i oczekuje, że będziemy go brali jako wzór. Właśnie to mnie w nim śmieszy - stara się przekonać każdego do swoich racji, a jak komuś coś nie pasuje, to jest "be".

Dla przykładu: wczoraj śmiał się z tego, że 'chwaliłem się' screenami z DHQ, to co, że ten temat służy do zamieszczania takich właśnie screenów, dla niego takie coś to wstyd i my też powinniśmy zacząć tak myśleć, nieprawdaż, Hurku?

@Extra obraz znaleziony w śmieciach

@Down
Gram na Menerze od początku i trochę o niej wiem ;]
A co do tej szmaty - przegiąłeś, bo ty jesteś nikim, wtrącasz się w konflikty innych ukazując to, jakim jesteś przydupasem Twoich liderów. Zamieniłeś ze mną góra 10 zdań, więc te twoje określenie "Szmatą dla mnie jesteś, byłeś i będziesz" pasuje w Twej wypowiedzi niczym dźwięk albo grafika 3D do Tibii.

Tyle co zrobili dla mnie Don albo Vade nie zrobił w tej grze dla Ciebie nikt. To wy się odwróciliście od wszystkich plecami, pamiętajcie o tym.

@Down v2
"Nie level sie liczy, liczy sie człowiek" to słowa Xii, na którego zawsze mogłem i mogę liczyć (tylko on i Aurelia pomogli mi po hacku),którego poznałem jak mial 30 lvl, a ja sam miałem 85, więc to lekka różnica. ale był to jeden z niewielu, któremu mogłem wtedy zaufać, lutnęliśmy z Sudem e plate wtedy, dałem Xii na minutę, dałem kolesiowi którego znalem góra 5 dni i już zdążyłem się z nim zaprzyjaźnić, zrobił ktoś dla Ciebie tyle, co on dla mnie? Dał Ci ktoś kiedyś SoV'a, nie wspominając już o DH? pożyczył Ci ktoś kiedyś 1kk na 2 miesiące? Huragan się podniecał, że dostał green gema za free... A tak w ogóle to nie czaje Twojej wzmianki o tym, przecież to nie odnosi się do tematu, pewnie myślisz, że skoro masz zaledwie 89 lvl, to jesteś dla mnie równie ważny jak szmata do podłogi? Jesteś, ale nie z powodu levela, poprostu jesteś tak głupi, że aż boli, jak coś macie jeszcze (a w to nie wątpię, bo wy zawsze się czegoś przyczepicie) to piszcie do mnie na priv, albo lepiej tak jak Donowi - listem do Venore - bo nie chcę marnować czasu na te durne konwersacje z wami, żegnam ozięble ;]

Ostatnio edytowany przez Udenix - 29-01-2008 o 09:07.
Udenix jest offline   Odpowiedz z Cytatem