Temat: Menera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 29-01-2008, 01:45   #4539
pvv
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 07 01 2007
Lokacja: Marklowice

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Wio Wista
Profesja: Sorcerer
Świat: Menera
Poziom: 44+
Skille: 19/24
Poziom mag.: 45
Domyślny

@don - dobrze to ty sie znasz na pierdoleniu głupot tyle powiem, żal padnąć lurtując hydry, żal sie robi ... Tak wiem że szedłeś dalej i nie bałeś sie bloczyć na poi (to wiem) ale gdzie była reszta wielkich blokerów z gotti ? Don ty dobrze obracasz słowami na czymiś plecami wiem o tym bardzo dobrze,a nie wymieniam tu nicków którzy wbili nóż w plecy, tak don, wiesz o co mi chodzi...

@ude - tak bo ty wiesz od kogo to jest char (konto) masz całkowitą racje (owned). Szmatą dla mnie jesteś, byłeś i będziesz ...

stary screen ;]

@Up - Bo masz 150 któryś tam lvl ? i jesteś kimś wielkim ? gówno prawda. "Nie level sie liczy, liczy sie czlowiek" - jeżeli naprawde wiesz co to znaczy to byś sie nie odzywał... 10 zdań ? taa, kolejna prawda . (jaki czupa taki ude jednym słowem - bo liże dupe bahowi tak ? hahaha, znam tą waszą śpiewke ...)
Tak Soul Brothers jest złe, słyszysz hurek, brynio, bah, i inni? jesteśmy źli, bo trzymamy się prawdy ...

Ostatnio edytowany przez pvv - 29-01-2008 o 02:17. Powód: Bo jaki czupa taki ude
pvv jest offline   Odpowiedz z Cytatem