Temat: Menera Thread
Zobacz pojedynczy post
stary 29-01-2008, 01:25   #4543
Darkside_The_Ghost
Użytkownik Forum

Darkside_The_Ghost's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2007
Lokacja: Sosnowiec

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Gildia: Jou Shikari
Świat: Menera
Poziom: 312
Skille: 102/100
Poziom mag.: 10
Domyślny

@pvv
Tak bałem dupe pujśc z przodu na sealu z helhoundami tzw Komnaty Infernatila ponieważ widziałem co podbiegło, widziałem także Brynia obok którego stałem a który padł kilka sekund po tym jak sp****oliłem. Możesz nazywac mnie za to leszczem, najgorsza ci****ą ,frajerem, idiotą który miał wtedy ciepło w majtkach itp. itd.... Ehh niepowiesz mi tego na priv to znaczy że tak niemyślisz jeśli tak bardzo chcesz to obejże swój filmik z POI i wżuce pare zdjęc z deda Brynia zobaczymy jak on się poczuje(uwież moge poświęcic te 2 godziny na to)... wprawdzie Udego Vade Dona nieznam tyle co oni sami siebie znają ale pokazywanie czegoś takiego każdego by zbulwersowało.
Aldra słyszałem jak mnie gnoisz ale powiedz mi czemu nie napiszesz mi tego na PRIV... Ty powinieneś wiedziec dlaczego ja Ciebie nielubie jeśli niewiesz małe przypomnienie:
Oddawaj C Arma złodzieju (hmmm fajnie napisac tak do kolesia który mial haka ehh).
Wiem, że osoby z Twojej gildii mnie nienawidzą, gardzą mną, mięszają z błotem, może też obwiniają za jakieś inne żeczy ale teraz PROŚBA DO WSZYSTKICH niezapominajcie, że po drugiej stronie jest osoba, ktora jak KAŻDY ma uczucia, i czuje,(chyba z byt pózno zdałem sobię z tego sprawę) jak WY byście zareagowali jakby XX osób zaczęło na was wyjeżdzac przez... no właśnie przez co? Przez deda? Przez Quest? Przez to, żę ktoś coś ma a on nie?Wiem ze dla niektórych ta gra i ten" P*********ONY CHIPEK " jest wszystkim

Przepraszam za BŁĘDY
Mam nadzieję, że niesprowokowałem swoją wypowiedzią kogoś i niewłączyłem mu "agresora"
Darkside_The_Ghost jest offline   Odpowiedz z Cytatem