Zobacz pojedynczy post
stary 29-01-2008, 02:03   #8
Rafals from hell
Użytkownik Forum

Rafals from hell's Avatar

Data dołączenia: 04 06 2004
Lokacja: Kraśnik
Wpisy bloga: 5

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elite Knight
Świat: Hiberna
Poziom: 106
Rafals from hell ma numer GG 6467258
Domyślny

Cytuj:
- posiada laski, tak samo jak sork tylko, że u sorka inaczej się nazywają i zadają obrażenia od innych żywiołów!
Ciekawe... laski powiadasz? A jak to jest female (kobieta)? Tutaj mógłbym się sprzeczać

wand - [wond] różdżka czarodziejska
rod - [rod] pręt, drąg, pałka

Czy aby laska to dobre określenie?

Cytuj:
- posiada czary atakujące, tak samo jak sork, tylko że zadają obrażenia od innych żywiołów
I to jest właśnie w nim inne... przypominam również, że druid ma możliwość leczenia a poza tym Sorcerer i Druid zrobieni są na zasadzie kontrastu Czyli druid jest całkowicie osobną postacią...

Cytuj:
- jest wiele rzeczy, które mają druid i sorcerer ale zadają obrażenia od innych żywiołów. Czy cipsoft na pewno zmienił druida i sorcera na 2 rożne profesje, czy stworzył tą samą profesję zadającą obrażenia od innych żywiołów, jeżeli się ze mną zgadzacie to piszcie swoje propozycje, jak mógłby wyglądać druid.
I tak to ma wyglądać. Druid jest przeciwieństwem sorcerera, ma ataki słabsze, ale za to posiada więcej czarów leczących oraz runy leczące. Skoro to ci się nie podoba, czego zamiast robić taki durny temat i powtarzać coś co już było omawiane w kilku tematach nie dasz swojej koncepcji na druida... Być może jesteś kolejną osobą, która widzi tylko same minusy każdego kolejnego update ;]

Cytuj:
Jeżeli nie to proszę o usuniecie tematu!
Jestem za!

P.S. Pozwoliłem sobie poprawić kilka byków

Wejdź, zobacz, oceń, skomentuj.

Z góry dziękuję.

Album of Solonius Jhee
Rafals from hell jest offline