Zobacz pojedynczy post
stary 29-01-2008, 13:36   #6
PlacekZJagodami
Użytkownik Forum

PlacekZJagodami's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: Nowhere

Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
Gildia: Bongo <3
Świat: Iridia!!
Poziom: 40~
Skille: 100+/50
Poziom mag.: 40
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez elton_ Pokaż post
No i nie będzie, w swoim 1 poście napisałeś, że masz doświadczenie w tych sprawach, jak widać go nie masz, skoro liczysz dalej iż być może bedzie więcej niż 50+. Dla h lvl z różnych światów byście byli chlopcami do bicia, zakładająć iż zrobią na was mass loga, taką openke z noob charami. Jeszcze różnica lvli w waszym teamie 20 - 50 lvl, 20 lvl by tylko kłopoty sprawiał, chyba że byłby na paccu, poprostu spowalniałby team.
na tych 20 lvlach siedziały zawsze 100+ lvle, i to mało kto z nas miał pacca : ] Wszystkie akcje bongo były na facc area, przylecieli po nas z 20 razy, wybili all tak z 5, z 10 razy jak przylatywali np. na vdl na mostek szedł mwall za jakiegoś 120ek i padał, reszcie się odechciewało nas bić, ja padłem na akcjach bongo raz, ujebał mnie najwyższy ek z iridii po tym jak zabiłem mu rla ale bp i tak do rzeki poszedl więc chuja mu spadło... A raz padłem z głupoty, jak bił mnie 90 master bo zabiłem mu kumpla, minął mi pz i s*******ałem do dp, lajtowo na exurce, w końcu jebnął ue i z full hp mi zjechał 390 gp ; o
to tyle.

GG: 12615541
PlacekZJagodami jest offline   Odpowiedz z Cytatem