29-01-2008, 13:54
|
|
Użytkownik Forum
Data dołączenia: 19 11 2006
Stan: Zbanowany
Profesja: Elite Knight
Poziom: 102
|
Dostalem warna za cytowanie zdjec, ale tekst chce zeby tu byl bo pisalem to po cos:
Cytuj:
Pejsy sa fajne ;D zwlaszcza kauiz <3
@care_topix
Kurna ciekawi mnie idioctwo ludzi, naprawde nawet jakbyscie umiescili tu moje prawdziwe zdjecie obrobili je w photoshopie to i tak nie zrobi na mnie wrazenia, ja nie potrzebuje przyjaciol na tym swiecie, nie to dla mnie sie liczy moze gdy was kicknie przezywacie to ze wasz tibijski ludek moze zginac i stracic plecak lub aol/aol i blesy.. Naprawde gdyby chociaz troche zalezalo mi na tez grze nie umieszczal bym screenow z 'akcji' tutaj, nie complainowal tego co tu piszecie tylko bym gral gral i jeszcze raz gral
Zastanawiam sie czego wy tak naprawde chciecie mowiac deduwa ssie? (co to deduwa), Brodno'Fokus jebie sie z care topixem (nie znacie nas w rl, nie wiecie czy w ogole mieszkamy obok siebie), jedziecie nas jak chcecie a gadaliscie z nami raz albo dwa gdy toWAM cos nie pasowalo
przykre jest to a zwlaszcza zachowanie jednej tutorki, naprawde zajmij sie zyciem prywatnym bo mnie nie zniechecisz do huncenia w 10 osob tar tombu czy hyder..
A i jezeli juz tak duzo osob podnieca sie moim wygladem i kolega o poczatku nicku na J. ciagle uzywa tego argumentu to nie gadaj bzdur tylko pokaz ta fotke wszystkim, niech caly swait sie posmieje, ja nie wstydze sie swojego ryja, tego co robie i mojego nicku
Boli mnie to jak beznadziejny jestes stojac pod depo i mowiac 'ale sie smialem z rl twarzy fokusa~', naprawde mam to gleboko jest wiele osob ktore mi ufaja i ktore czekaja na mnie, nie na osobe na*******ajaca expy tylko na normalnego tibijskiego kumpla od wszystkiego..
Nadal nie rozumiesz?
Flamowalem Cossaka a on mnie - Pogodzilismy sie
Flammowalem nikaie - juz jest u mnie w gildi
Flammowalem Petrusa - jest zgoda
Robilismy wojne o 'rysz' z frutem - teraz jest jednym z moich najlepszym bro, jest jeszcze od cholery przykladow ale nie chce mi sie pisac a kto chcial zrozumiec to zrozumial a kto dalej bedzie plakal 'trapper, noob, ryj' moze sobie to mowic mam to gleboko ale zastanowcie sie nad soba i nad sensem tej gry, po co i dlaczego jak kazdego dnia mozesz wszystko stracic gdy masz hacka, mozesz komus zaufac i wszystko stracic mozesz kogos okrasc robiac drugiej osobe przykrosc mozesz kogos zabic i miec na czole 10000000tutorow placzacych jak stado emo
/btw. seniorzy/tutorzy postawcie jeszcze noob chary na ratach w thais, na trolach w venore, na elf fortecy, na dragach w venore, na dragach w ank, na acientach, na kazdym tombie najlepiej za teleportami tez wiec wypadalo by porobic jeszcze kilku 8lv no i moze jeszcze w depo bo czasami trapne kumpla parcelami no i za to tez jest ban aff zapomnialem jeszcze o piratach turtlach cultach i rotach!
Zawsze jest przyjemnie jak ktos cie tak bacznie obserwuje i jak mruga takie czerwony kwadracik w dolu log'a ajjj : )
No i tak poza tematem screen i film nie jest dowodem dla gm'a, tak wiem twoj wujek to gm i juz idzie mnie zbannowac za robienie uhow moim knightem ale naprawde... Ogarnijcie sie, a zwlaszcza cwany kolega wypisujacy wszystko capslockiem myslacy ze jest fajny <3
Dziekuuuje i dobranoc
|
Tyle.
|
|