Kiedy skonczyłaby sie Tibia..
Bylby to pewnie piekny letni dzien, w ktorym poswiata slonca swiecilaby niczym lampka oswiecajaca ciemna noc. Wstalbym czujac wolnosc i cieszylbym sie ze nie bede mial styku z niedorozwinietymi, perwersyjnymi 13-latkami, ktorzy moze w koncu odnajda w sobie sens edukacji i udaja sie w niecheci i smutku do szkoly a ja bede mial swiadomosc ze polskie spoleczenstwo zmienia sie na lepsze i na bardzie przyszlosciowe. Przestanie mnie meczyc ta wizja w ktorej w ciagu 20 lat istnienia Tibi, gra ta bedzie traktowana jak normalne zycie do tego stopnia ze przez nia wybuchnie juz wspomniana III wojna swiatowa. Bede mial te swiadomosc ze nasz ojczysta mlodziez moze w koncu doceni to co ma zamiast okładając swoje matki krzesłem wzamian za to, że chciały dbać o zdrowie swoich pociech. Uciesze sie jak dojdzie do mnie ze wzrosnie zywotnosc polakow, przed czym poprzednia wysoka smiertelnosc byla spowodowana zbyt dlugim siedziem przy komputerze... Bede sie cieszyl widzac jak to wszystko zmienia sie na lepsze, tylko.. czy taki dzien wogole nastapi :|?
Licze na to ze tak..
|