Cytuj:
Oryginalnie napisane przez bartii10
@kastia
to zdjecie w avatarze twoje jest ??
@coby nei bylo offtopa
walenie druidem z cluba to idiotyzm, jak nie chcesz zeby ci mana schodzila pograj knightem.
|
Żałosny jesteś :/ Napalony dzieciuch próbujący nie walnąć offtopa! Nie wyszło Ci!
Tak się składa że to naprawdę dobry sposób chodzić na hunty bez używania różdzki, cluby są lekkie więc dla druida / sorca w sam raz a do tego w czasie huntu może robić runki i zarabiać podwójnie...
@topic:
Zdecydowanie najlepsze są roty, jeśli chcesz z summonami to polecam dwarfy (niższe poziomy), zresztą na roty też można z monkami chodzić bo sam próbowałem, wtedy exp jest średni ale szybko się bije

(pamiętaj że dostajesz wtedy 20 expa za rota czyli na Twoim lvlu - 35 jak wnioskuje z opisu postaci - nie będą ci odnawiały się soule).
@2xdown
Jakbyś Ty mi takimi głupotami w rlu walił a potem próbował się mądrzyć (mimo że twój pierwszy post wykazywał stosunkowo niski iloraz inteligencji autora) to z chęcią bym Ci tak powiedział...
Jestem anonimowy? Jak dla kogo.. Każdego można zlokalizować...
Cytuj:
no rzeczywiście podwójnie, 1k gp w godizne + kilka runek. do tego marny exp i mlv rosnie w slimaczym tempie jak nie uzywa sie mfow.
strata czasu a nie dobry sposob.
|
A może niektórym sie to opłaca? Nie wszyscy na bocie jadą i runki robią.. Afk też jest oficjalnie nielegalny więc czemu przy okazji nie expić i nie zarobić tego 1-2-3-4k na godzinke? Jemu to może się przydać.
Ciekawe czy będziesz miał ostatnie zdanie.. Bo ja nie i odpisywać już nie będe. Specjalnie zrobiłem edit posta żeby nie zaśmiecać forum.