Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek
i co z tego ze padlem lol ? wrucilem na battle bez blessow czego ty bys nei zrobil  , po 2 wjebalem sie specialnie jako 1 zeby poprzesuwac ich ; ) i twoj evul ziomus padl tez :s
Hail Guminy z pod Warszawy !~!~!
NOT
|
jego nikt nie poprawi? pisze się SPOD pewnie napisałem to w rozpędzie po przeczytaniu jego postu.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez candy
Vaikor, smieszny jestes. Mi we fragach wyszlo 18-9 dla AIE liczac na erig.net, ty wypisales zaledwie 11 osob od was. Na dodatek dodales sobie fraga na gottatte. To moze AIE policzy sobie wszystkie fragi na supporterach Tengu i ich noobcharach?
W twojej frag liscie brakuje:Creapy-tynos, Remdila, Fruis, Fapman, Norpido, Xiale, Hurricane Nox. I dodaj jeszcze waszych supporterow, ktorzy padli.
Nie wiem kogo chcesz oszukac.
|
Gottatte zrobił fraga na jednym z naszym i frag ten sie liczy, więc liczy się frag na Gottatte. co do pozostałych fragach sprawdź godzine o której to napisałem a potem poszukaj fragów na tibia.com forum który były wypisane te o których wiedziałem wypisałem.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak
Generalnie zauwazylem ze liczenie fragow przez tengu jest mocno naciagane 
|
Ty, jesteś naciągnięty.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mattrixo123
Stary wyluzuj!Juz Ci na lep siada,ze tibie na rl przenosisz?
|
gdzie?
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gypsy
W drodze ścisłości wrócić
|
i spod*
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dadinz
|
sory, ale to jakiś gamoń ze śląska zaczął jeździć po mnie DLATEGO że mieszkam niedaleko Warszawy (Mogash jest z wawy)
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak
pisze sie spod
own3d
|
racja.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek
Jest, na tibiacam.tv, co do tego stereotypu, piszac i wypominac mu iz jest z pod warszawy mam to wlasnie na mysli  by bylo to BARDZOOO widoczne.
@Vaikor dla ciebie to chyba paymenta niema ;s
|
spod* kretynie mimo ludzi poprawiających mnie nadal tak piszesz. ja nie oczekuje żadnego paymenta bo nigdy nie zapłace, to dla CIEBIE nie ma paymenta.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez royalnykleks
Ja jestem ze wsi i mi to nie przeszkadza. Chyba nieważne kto skąd jest i jaki kto ma akcent, więc po huj się kłucicie o takie zjebane sprawy?
Ja pierdole, jak ta gra wpływa na człowieka...
|
nie jestemżadnym rasistą ale jeśli ktoś ma coś do tego że mieszkam koło Warszawy niech wy*******a