Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2008, 00:02   #345
Vaikor
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 28 01 2006
Lokacja: Sochaczew

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Royal Paladin
Świat: Xerena
Poziom: 102
Poziom mag.: 19
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek Pokaż post
i co z tego ze padlem lol ? wrucilem na battle bez blessow czego ty bys nei zrobil , po 2 wjebalem sie specialnie jako 1 zeby poprzesuwac ich ; ) i twoj evul ziomus padl tez :s

Hail Guminy z pod Warszawy !~!~!

NOT
jego nikt nie poprawi? pisze się SPOD pewnie napisałem to w rozpędzie po przeczytaniu jego postu.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez candy Pokaż post
Vaikor, smieszny jestes. Mi we fragach wyszlo 18-9 dla AIE liczac na erig.net, ty wypisales zaledwie 11 osob od was. Na dodatek dodales sobie fraga na gottatte. To moze AIE policzy sobie wszystkie fragi na supporterach Tengu i ich noobcharach?

W twojej frag liscie brakuje:Creapy-tynos, Remdila, Fruis, Fapman, Norpido, Xiale, Hurricane Nox. I dodaj jeszcze waszych supporterow, ktorzy padli.
Nie wiem kogo chcesz oszukac.
Gottatte zrobił fraga na jednym z naszym i frag ten sie liczy, więc liczy się frag na Gottatte. co do pozostałych fragach sprawdź godzine o której to napisałem a potem poszukaj fragów na tibia.com forum który były wypisane te o których wiedziałem wypisałem.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
Generalnie zauwazylem ze liczenie fragow przez tengu jest mocno naciagane
Ty, jesteś naciągnięty.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mattrixo123 Pokaż post
Stary wyluzuj!Juz Ci na lep siada,ze tibie na rl przenosisz?
gdzie?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gypsy Pokaż post
W drodze ścisłości wrócić
i spod*

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Dadinz Pokaż post
wiesz jest taki stereotyp o warszawiakach jako o chamach, którzy uważają się za lepszych od innych. Ty z pewnością należysz do tej grupy, chociaż urodziłeś się w stodole w jakiejś wsi pod Warszawą
sory, ale to jakiś gamoń ze śląska zaczął jeździć po mnie DLATEGO że mieszkam niedaleko Warszawy (Mogash jest z wawy)

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez krzysheak Pokaż post
pisze sie spod
own3d
racja.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Sir-Babolek Pokaż post
Jest, na tibiacam.tv, co do tego stereotypu, piszac i wypominac mu iz jest z pod warszawy mam to wlasnie na mysli by bylo to BARDZOOO widoczne.

@Vaikor dla ciebie to chyba paymenta niema ;s
spod* kretynie mimo ludzi poprawiających mnie nadal tak piszesz. ja nie oczekuje żadnego paymenta bo nigdy nie zapłace, to dla CIEBIE nie ma paymenta.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez royalnykleks Pokaż post
Ja jestem ze wsi i mi to nie przeszkadza. Chyba nieważne kto skąd jest i jaki kto ma akcent, więc po huj się kłucicie o takie zjebane sprawy?
Ja pierdole, jak ta gra wpływa na człowieka...
nie jestemżadnym rasistą ale jeśli ktoś ma coś do tego że mieszkam koło Warszawy niech wy*******a
Vaikor jest offline   Odpowiedz z Cytatem