Zabawa na Rooku
A ja zawsze pomagan newbie xD
Fajna zabawe zorganizowalam noobkom w wigilie. Miałam na koncie 4k, wiec wyplaciłam 3k w złocie (oczywiście nie jednorazowo), poszłam na rynek i rzucałam po 50gp. Omg jaki wtedy ubaw miałam. Myślałam, że to nagrywam na TibiCam, ale wtedy nie umiałam się nią posługiwać i wszystko przepadło. Nie mam screenów ale zabawa była świetna. Patrzeć, jak te biedne nooby rzucają się na kase. Najlepiej, jak się im na dach rzuciło. Od razu bylo na nich milion przedmiotów. W życiu nie przypuszczałam, że nooby mogą się tak klócić o głupie 50gp. Mam zamiar nazbierać kolejną kasę i znów ją rozdać. Może na wielkanoc...
Bo po co Rooksayerowi kasa? Tylko na life fluidy. A i bez nich da się żyć. Na prawdę polecam tą zabawę. Ubaw niezły. Wciaż widze przed oczami tych noobow pędzących po kupkę złotych monet ;*
Hm... i fajnie, że cipy dodały basenik. Ale zastanawia mnie jedna rzecz. Bo są tam takie jakby bramki, nie? A gdzie piłka wodna??
Ostatnio edytowany przez Agusialeczek - 30-01-2008 o 01:11.
|