Cytuj:
Powinna być jakaś różnica w leczeniu między 80lv ek i 300lv ek.
|
Jak najbardziej za... niech roznica bedzie taka jak miedzy magiem na 80 lvl a 300 lvl... jakies 10-15%
Cytuj:
Ale poty na boty, poty na wojnach i kiedyśniejsze trapy były czymś, co dawało tibi klimat...
|
Poczytaj sobie regulamin na Tibia.com i co tam pisze o ustawianiu przedmiotow w taki sposob zeby inni gracze nie mogli ich przesunac.
Cytuj:
Tylko wtedy co mi daje szybkość?
|
Mozesz uciec, przy przewadze 30-40 lvl wyjscie za zasieg atakujacego zajmuje kilka sekund.
Cytuj:
Chyba o to chodzi, aby rycek był 'czołgiem' a nie free fragiem, a tym bardziej palek 120+ lvl leczy sie max 700 na swoje 1.2k+ hp, bardzo śmieszne...
|
Oczywiscie ze rycerz moze byc czolgiem... pod warunkiem ze BPP (odsylam do Wiedzmina po rozszyfrowanie tego skrotu) dostanie bazuki.
Jako ze bazuki odebrali sorca/druida to i trzeba bylo rycerzy przesadzic z koni na cos innego - nie jest zle, przy lvl 100+ wciaz potrzeba 4-5 sorcow zeby zabic rycerza na podobnym lvl.
Paladyn obecnie ma: HP jak rycerz, shielding jak rycerz, atak jak sorc... jeszcze moze by mial miec leczenie lepsze od rycerza?!?
Cytuj:
Zauważam iż nie porównałeś tutaj kosztów expienia teraz ryca/pala/magów.
136 ED: No ja mam softy i life ringi, to mi 4 bp GMP stykną na jakieś półtorej, do 2h (frosty arena)
125 RP: No ja mam plecak pb i softysie, pobije troche respy...
150 EK: No ja mam softysie i 20 plecaków mf, ide na kopy, bo na moim lvlu frosty waste...
|
ED - same softy to mozna sobie pobic smoki (same smoki bez DL) w Venore przy ilosci luda jaka tam jest, jak chcesz powaznie expic to trzeba sie wspomagac mana fluidami i to dosyc powaznie.
RP - albo mam bag AS i softy, chwile to ja tu pobede.
EK - Jakos PG wsrod rycerzy wcale nie zwolnili po tym update... a wrecz przeciwnie przyspieszyli.