Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kemezrp
powiem wam tylko tyle żadne poi polska ekipa nie wyjdzie, zaden wiekszy najazd, napisalem ten post z gildia dla jaj zeby zobaczyc jak bardzo jestescie zgrani :| terek dobrze wiesz ze sprzedalem chara 2~ lata temu a co to ind~ powtarzam po x 100 NIE OPIERDOLIŁEM ŻADNEGO POLAKA kogo i za co opierdoliłem wiem ;] dalej do sirka wiesz ze tamten owner podobno tez fikal do blasa? ja wtedy gralem na uniterze i jebie mnie wasze zdanie na temat ciochosza bo prawde mowiac teraz widze jak mi zazrdroscicie ;/ innegro problemu nie widze cya
|
hehe nie wiem czego mam ci zazdrościć

tego że bedziesz gryzł ziemie?
Fuzion Witcher & Lothar Witcher & Robaczq trade empera kyra =D pamiętam niezapomnie niezapomne pamiętam i kij mnie obchodzi czy urosłes czy nie =D
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Caelhan
@rob44l:
Cichoszek sie zmienil , wydoroslal , no dobra nie za bardzo , ale da sie zyc  , ja nie zapomnę ile razy próbowałeś mnie kiedyś zabić ... ahh to byly czasy 
|
Ja nie zapomne, jak mi mówiłeś, że gdy Cie zabije to sie powiesz na lince od samochodu, skoczysz z okna =D BUehuAHUEhau jak udawales swojego brata który mówił "nie bij nobka szkoda dzieciak sie załamie" hhehe
Ruka mi pisała że mam Cie nie bić bo ona na wieniec nie chce sie zrzucać =D eheheh
no i tak próbowałem i próbowałem a ostatnio to mi sie nawet popieprzyło myślałem że ten Twój drucik nazywa sie Mesiva.. a on sie nazywał masina ale cóż było minelo =D
a tak wogole to ostatnio na zamku nawet Cie nie biłem więc chyba już mi przeszło