Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2008, 15:18   #26
eerion
CS Tibia.pl Team

eerion's Avatar

Data dołączenia: 29 08 2003
Lokacja: Utopia
Wpisy bloga: 2

Stan: Niegrający
eerion ma numer GG 4323111
Domyślny

@autor:
Porzuć fake paskowe to zawsze była populistyczna szmira, nigdzie z tym nie dojdziesz

Cytuj:
Elita zarzuci ci "-1000000000000000000/1" i tyle.
Cytuj:
"elita"
i odpowiedź
Cytuj:
Elita? Na tym forum nie ma elity (mam na myśli większą ilośc dobrych fake'owców) "x" czasu...
Są starzy fake'owcy, którzy trzymają sie jako grupa.
Nie jakaś bzdurna elita.
Po prostu sie znamy, razem uczylismy robić fake i sobie pomagamy do teraz.
Ot tyle.

Cytuj:
Dla tych nie myślących: prowokacja mająca na celu podkreślenie "hierarchii" na forum. Oczywiście tej, której powinno nie być i możliwe, że kilka osób (khę?) tworzą ją podświadomie, bez własnej wiedzy.
A hierarchia ta tworzy się poprzez podbijanie własnego ego i wywyższanie się. A nowi się podpasowują i tak to się dzieje.

A ty wojcio lepiej przestań cokolwiek psiać, bo ani nie krytykujesz, zniechęcasz nowych i zachowujesz się jakyś wszystkie rozumy pozjadał.
Nie wiem czy chcesz się bawić w krytyków z Twórczości (których szczerze popieram ^^), ale ci to nie wychodzi.
Jedynie pokazujesz jakim niedorośnietym gówniarzem jesteś.
Więc zastanów sie co piszesz, albo przestań to robić.

Albo ja - naczylny myszcz elyty skażę cię na wieczną banicję
Po tych bzdurach o elicie jakie tu przeczytałem musiałem napisać coś w tym stylu ;P
Wpuścić takiego maniaka do tematu o anime

eerion.blogspot.com - Jak to gaijin Japonię ogarniał, czyli relacja z kraju kwitnącej wiśni.
eerion jest offline   Odpowiedz z Cytatem