Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2008, 16:32   #717
Soul's
Zbanowany

Soul's's Avatar

Data dołączenia: 15 07 2006
Lokacja: -*-

Profesja: Elder Druid
Gildia: Illusion
Świat: Morgana
Soul's ma numer GG ;]
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Morii Pokaż post
Jak zawsze jestem obiektywny, poprostu opinia o tym co zaszlo, Rinatur a pojecie to ja mam i zapewniam Cie ze o wiele wieksze niz ty miales kiedykolwiek o Morganie.

Soul's grasz w plemiona? moze Ś5?
Z postem wcześniej nie wyglądałeś mi na obiektywnego
Niestety nie, S6... ile masz p? :>

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Macjei Pokaż post
Drogi Morii nie wiem kim jestes ale wnioskuje ze starasz sie byc jakims tam pro ktory wie all. Powiem Ci tylko tyle jak mamy przeprowadzic byle jaka akcje jezeli 10min przed masslogiem Russel pokazuje miejsca gdzie mamy boat trapa i gdzie poszczegolny gracz jest wylogowany? Czy to ma sens wiec zamknij jak mozesz swoj zalosny ryj i wy*******aj z tego forum. Co do Vica? Jest debilem wczoraj kurwa pierdolilem o expie godzine i co z tego wyszlo -2 lvle BIG GZZZZZ zachowujcie sie dalej jak dzieciaki w wieku 15 lat spragnione expa napewno do czegos dojdziecie.

Morii odpierdol sie od Vica ze sepleni czy cos tam pokaz swoj ryj a nie oceniasz innych. Jestem pewien ze do chlopakow z wybiegu nie nalezysz...

Jeszcze raz Gz dla kolejnego kretyna tym razem padlo na osobe ktora uwazalem za rozsadna Vic...
Elo pro mastah, mogę cię "dotknonci"? Może pamiętasz, może nie - Darth Torax 120+ pal / Morita de'Vrie coś koło 200~. To jest te "evul nab" Mori.

Widzę, że bunt w szeregach rise
Soul's jest offline