@Gremlin:
Ta, wezme swoim palem asy (czytaj sorc:sd) i pojde bic ci frosta, 100 as to 20 min hunta na moim lvlu, czyli w praktyce nic... Ostatnio taki elo pro loot jest ze 6h i rh spadl, wiec napewno mi sie zwroci... Tak samo jak lataja 130 ms na warlo po tym patchu, 3h 5 ssow
Mówiąc o 130 ed, wspominam tu o ARENIE na FROSTACH a nie na d lairze ven, przeczytaj dokładnie... softy+4 gmp+lry i widziałem jak typ bil arene przez ponad 1.5h...
A co do leczenia... A CO SORC MA SIE EXUROWAC ZA 300? Paladyn miał być średnio zaawansowany w magi, a nie upośledzony i ślepy... Mam tyle hp co 70 ryc, a nie co rownoległy knight, daj mi chociaż leczyc sie normalnie za polowe hp z mas sana ZAWSZE a nie 350-650...
15:29 Hullah [147]: who cares that now paladin have waste eveywhere ;s
akurat rozmowa na tutor chanell... 45 sorc ice witch tower 100k/h, gdzie ja palkiem tyle zrobie wychodzac na 0?
Co do wiedzmina czytałem wszystko oprócz pani jeziora (3 lata temu) i nie pamietam szczegolowych nazw
@Down:
Co ma nowy system leczenia do 10h huntow ryców? Głównie chodzi o przywrócenie siły uha, lub edytowanie potionów...