Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2008, 17:30   #19
Yamaroo
Użytkownik Forum

Yamaroo's Avatar

Data dołączenia: 14 06 2007
Lokacja: SkO

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Elder Druid
Świat: Guardia
Poziom: 85
Poziom mag.: 56
Domyślny

Po pierwsze koleś był nie wyspany, film kręcony z rańca! Po drugie każdemu może się zdażyć!

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Smerf.Secura Pokaż post
15:05 Zdzichu Szprycha [52]: KURWA
15:05 Zdzichu Szprycha [52]: ZAPOMNIALEM
15:05 Zdzichu Szprycha [52]: O PARCELACH

Boze.
Noobiłeś na każdym kroku.
A ty taki kozak a sam pewnie czegoś nie raz zapomniałeś. Jeśli ktoś coś zapomnie to odrazu noob?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez lycha_ziom Pokaż post
koleś 87 hp i biega z bk jakby to był troll ,na początku z przerażenia zapomina klucza i drogi też nie zna ŻAL
Gdzie niby drogi nie znał? Po 2 zapomniał że klucz już kiedyś brał czego efektem było to że jak podeszedł do drzewa by go zabrać pisało "empty". A i żebyś ty się nie przeraził jak ci wjazd zrobi

Mi się najbardziej podobało jak na BK latał na redzie z około 80hp, a i filmik się tak nagle kończy bo z tego co wiem to na Dragon Lair Zdzichu miał debbuga, ale nie padł

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Un$i Pokaż post
jest oszustem bo uzywa bota... a moze nie uzywal ? tylko byl w przerwie na sianie 1 rybke wszamac... a tak pozatym uzywanie bota nie jest oszustwem ? pewnie ze jest...
No niech będzie, ale też mi coś jak bocik rybkę zje.

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Timox Pokaż post
Żebt to było "troche"
@topic
Noob jak ich mało, na każdym kroku tylko noobił, a film wcale nie ciekawy
Odezwał się super pro evul z 400lvl nie?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Un$i Pokaż post
Skoro byles w wc... widac, ze bota uzywasz, bo miedzy tym jak zaczales byc afk a twoim powrotem "cos" ci wszamalo rybe... ogolnie filmik dobry, ale nie lubie oszustow
A czy on jest oszustem bo polazł do wc? czy napisał gdzieś że bota nie używa?

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Loel_owy Pokaż post
Nice eq i nice skile masz, ile zajęło Ci skilowanie? A film nic ciekawego, troche noobostwa
www.tibia.com >>> zoba jego postać, jak widać padł kilka razy więc skille też poszły, potem przestał grać i tera wrócił
12:03 Rock Druid Lee [52]: jestem noobem
12:03 Rock Druid Lee [52]: i chuj ;p

Ostatnio edytowany przez Ashlon - 31-01-2008 o 11:55.
Yamaroo jest offline   Odpowiedz z Cytatem