Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2008, 18:21   #31
Salarigoth
Zbanowany

Data dołączenia: 10 04 2007

Stan: Niegrający
Domyślny

Najbardziej denerwuje mnie w tym wszystkim to , ze nikt nie pomysli o innym czlowieku tylko o wlasnej dupie nawet jak chodzi o glupia gre.

@up
Powiem ci szczerze jestes samolub , typowy polak "Ja mam zle to czemu ktos inny nie ma miec?" Tu nasuwa sie moje kolejne pytanie , ze politycy w polsce zarabiaja "miliony" to myslicie ze oni za darmo to maja ? Myslicie ze to tak prosto zostac takiej skali politykiem co zarabia gruby szmal ? Myslicie ze oni poprostu rano wstali i powiedzieli " Tak ! dzisiaj bede politykiem ! bede zarabiac ! ide szukac sobie pracy w sadzie jakiejs partii czy gdzies !" bull shit oni do tego doszli ciezka praca , zostan prof. nadzwyczajnym politologii i strac na to 10+ lat i gwarantuje ,ze bedziesz zarabic gruby hajs. A ze oszukiwac sie oplaca to jest iwylacznie wina prawa. Powiem wam cos bylem na wakacjach u ojca to jak tam przekroczysz niedozwolana predkosc to za miecha ci przychodzi zdjecie do domu i masz 3 warianty 1) 29 dni zaplacisz 80 Euro kary i dostaniesz 2 pkt karne 2) 29-58 dni 120 Euro i 4 pkt karne 3) 58+ dni wpada ci policja do domu i masz sprawe w sadzie po tygodniu od przyjscia policji i mozesz isc 2 lata do wiezienia. Co robi osoba co dostala zdjecie z przekroczeniem predkosci ? W zebach idze na poczte wplacic kase bo mu sie to wogole nie oplaca , a w polsce panuje tak naprawde bez prawie mozna prawie wszystko ... Wy nawet nie wiecie ze liga polska w pilce noznej to wygrywa ta druzyna co ma najwiecej hajsu , chcecie przyklad ? Wisla krakow 10 lat gry 8 zwyciestw wlasciciel bogaty jak Sku***** i mu sie za ten klub nie zwraca nawet bo on tyle zarabia , ze niezuwazalne sa dla niego sa te wydatki na zawodnikow , na praiwe kazdym meczu marynarke sedzia zostawia i kto da wiecej kasy ten ma pewne zwyciestwo , przekupuje sie zawodnikow i juz , teraz zapytacie "jak to a w ang czemu tak nie jest" bo to sie nie oplaca jak kols dostaje 500,000.Euro tygodniowo to ile tu mu dasz zeby sprzedal mecz ? 100 patoli ? Zaduzo traci wtedy zespol , tam sie gra do konca jak taki Manchaster przegrywa 3:0 i jest 80 min spotkania to oni walcza do konca choc wiedza ze juz nie wygraja a 40 tysiecy ludzi stoi i bije brawa im... Tutaj jak chcesz zostac musisz uczyc sie do 25 roku zycia i bedziesz nadziany albo nie uzcyc sie wogole bo w polsce tak jak w tibi nie ma zlotego srodka....

Ostatnio edytowany przez Salarigoth - 30-01-2008 o 18:59.
Salarigoth jest offline