Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Askaral
A wedlug mnie wszystko jest tak jak powinno byc, update roox thx kochany CipSofciku :*
Teraz to ja bije sobie dragi na venore lair kazdemu naabowi palkowi i ja mam wiecej exp,loot a on ma gowno, a nie jak przed upem, kazdy kozak paleczek wypinal sie na ed/ms. Ale do rzeczy, 90 master zorg na pewno nie bije sobie 2 wrl bez utamy, zaden 20 sorc nie zabije dla na loozie... pomyliles ots z tibia? A moze jestes jednym z tych co rozplakali sie i przestali grac juz po upie zamiast sprawdzic?
Combo nadal jest uwierz mi ;p
A co do nowego systemu leczenia to naprawde przykre ze knajcik nie moze sobie huncic 10h na samych softach ojeju 
|
Tak, wszystko jest, jak powinno byc.
Mam dwie postacie. ED i EK.
Druidek jest moja zabawka. Chodze sobie na ice golemy, male frosty, barbarzyncow.. Niedlugo bede expila na dragach, co najciekawsze - bez waste. Najczesciej wychodze na 0.
Rycerzem o ice golemach moge zapomniec, podobnie jest z malymi frostami.. Zostaja guardy, tortise etc... I inne smieci. Exp na nich polega na kliknieciu, zabiciu. Raz na jakis czas potionek, no bo przeciez exura sie nie dolecze za nic.
Nadal chcialabym grac rycerzem, lecz staje sie to powoli nieoplacalne. Druid moze chodzic tam, gdzie rycerzem nie dalabym rady.
Teraz najsmieszniejszy fragment...
Druid ma 26 lvl i beznadziejne eq, rycerz 52. Balansacja?
Moze wreszcie przestancie patrzec na swoje "super genialne" hlvl, lecz spojrzcie na innych... Kazdy chce dla siebie jak najlepiej, lecz nie o to tu chyba chodzi, nieprawdaz?