Zobacz pojedynczy post
stary 30-01-2008, 23:24   #9
PlacekZJagodami
Użytkownik Forum

PlacekZJagodami's Avatar

Data dołączenia: 17 08 2007
Lokacja: Nowhere

Stan: Niegrający
Profesja: Elder Druid
Gildia: Bongo <3
Świat: Iridia!!
Poziom: 40~
Skille: 100+/50
Poziom mag.: 40
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Mat_erialista Pokaż post
Rev'ico
Najbardziej żal to Ciebie.. Za bardzo wkręciłeś się w tibie i chorych szwedów
Ci z którymi gadasz tacy są ... tibia , tibia , tibia , nie wiesz jak w szwecji na prawdę jacy są ludzie hahah idz kamieniami porzucaj i krzycz że sd leci

Sai...
Dobrze że na nonpvp się przeniosłeś bo tam się tylko nadajesz..

Autor tematu
Pierwszy twój post , myślałem że sensowny...
Drugi i reszta sprowadzają cię do poziomu downa..
Zresztą po co 60 osób na 200lv ? ? ?
Wystarczy 20 osób 50lvle i 200lvl śpi.. więc dla mnie też jesteś noobem i to co napisałeś o swoich lvlach także jest bajkąąą...
po to mi 60 osób, żeby co kilka dni można było robić akcje, a nie np raz w miesiącu bo akurat wszyscy mają czas.. Dajmy na to że z całego teamu w dzień powszedni na taką akcje wybierze się 20 osób, i będzie lajtowo... Wątpie żeby jednego dnia udało się zebrać więcej niż 30 osób ;o A co do autora powyższych postów, przyznam wam rację w jednym, nie można oceniać ludzi po narodowości, i próbuje tego nie robić, a kiedy już mi się zdarzy to żałuję.. Aczkolwiek na Iridii trudno jest praktykować taką idee widząć że 85% z naszych kolegów z północy to PA... Zostaję to 15%, oni są na prawdę chillowi... Pozatym zrozumcie, bardzo trudno jest się Polakowi ze Szwedem dogadać, a nie dlatego że Polak nie chcę, tylko że Szwed nie chcę...

GG: 12615541
PlacekZJagodami jest offline   Odpowiedz z Cytatem