Ze względu ze już nic nie ugram postanawiam zakończyć grę. Chciałbym szczególnie podziękować mojemu best RL'owi Bodziowi , oraz :
Psyho Knajt i Olson Spartan my bro
Lith Bell
Levy Hunting
Wing Saber
Aneg ( RIP )
i długo by wymieniać.
Kilka słów do Thoriana : Widziałem co pisałeś dziś do Bodzia że ci przykro ze mam delete acc. Jakoś ci nie wieże sam to rozpocząłeś tzn 2 bany przez ciebie i wydaje mi sie ze sam to zakończyłeś... ... Jak ci tak przykro to wzróć mi 90 zł za pacc i czas poświęcony na skillowanie expienie i stanie w kojece na facc. Było olać i wszyscy by byli HAPPY.
Kasacja konta
Kasacja konta jest najpoważniejszą formą kary w Tibii. Z tego powodu, konta nie są kasowane natychmiast. Zamiast tego, konto najpierw zostaje zbanowane na nieskończoną ilość czasu, w celu dokładnego zweryfikowania słuszności kasacji. Kiedy jednak zostanie ona potwierdzona, konto nie będzie mogło być już wcale użyte. Tak samo jak w przypadku innych kar, w
ciągu 7 dni gracz może złożyć skargę na kasację swojego konta. Kasacja nie nastąpi, dopóki taka skarga nie zostanie rozpatrzona. Gdy jednak zostanie ona odrzucona, konto zostanie usunięte na zawsze. Jesteś senior tutkiem, przykro ci??? to pomóż mi złożyć skargę i stań po mojej stronie ^^.