Zobacz pojedynczy post
stary 31-01-2008, 15:05   #159
Foni
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 25 01 2006

Imię: Fonrar
Profesja: Elite Knight
Świat: Arcania
Poziom: 186
Skille: 97/92
Poziom mag.: 9
Domyślny

ech dzieje sie dzieje. nie chcialo mi sie pytac aaty czy to prawda czy nie ale dobrze, ze samo wyszlo, ze sciema. znaczy pewno nie sciema, ino screen sfabrykowany. tworca tematu chcial nam pokazac jaki to z niego kozak ^_^.
czesc z was pewnie wie, ze sa priv respy dpft i jak takowy przychodzi to niezrzeszony w ichnich szeregach powinien ustapic, zeby nie narazac sie na klopoty.
placza niektorzy, ze hunty za nic itp. ale na to jest jedno proste wytlumaczenie. majac 40 lvl masz wyjebane na lvl 8. majac 60 - na 15. 80-25. 100-40 itd itd. nie ma co sie dziwic. ludzie spedzaja kupe czasu albo kupe kasy na postaci i czuja sie w pewien sposob lepsi (slusznie badz nie)
jak mnie jakis noob 20 lvl wyzywa to przeciez mam na niego wylane cieplym moczem. 20 lvl to w kilka godzin mozna zrobic

PA na arcanii jest tak male, ze samo dpft nad tym ubolewa. podam dwa przyklady z innych swiatow (niestety nie wiem jakich ;/)
1. za expienie gdziekolwiek (!!) musisz placic gildii rzadzacej. zwykly wynajem miejscowek typu dragi czy cylopolis.
2. po wbiciu 60 lvla za kazdy nastepny placisz. za 61 lvl placisz 61k, za 62 lvl 62k itd itd.

zle wam na arcanii?? dopoki nic nie zrobisz nikt cie nie ruszy... ale kozaczenie, fikanie czy inny brak okazywania respektu czy tez szacunku jest ostatnimi czasy nietolerowane i bedzie gnebione ;-) szczegolnie niedlugo jak dpft sie zjednoczy i wzmocni.
hunty macie z reguly za wlasne czyny. wiadomo.. sa ludzie ktorzy wyrzucaja z miejscowek pomimo iz teoretycznie nie moga tego robic ale nawet jesli zaczna was bic to rpzesana jak wyjdziesz z meijscowki.. jak zaczniesz sapac - payment
nauczcie sie ludzie. nie kozaczcie
Foni jest offline   Odpowiedz z Cytatem