Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Foni
zle wam na arcanii?? dopoki nic nie zrobisz nikt cie nie ruszy... ale kozaczenie, fikanie czy inny brak okazywania respektu czy tez szacunku jest ostatnimi czasy nietolerowane i bedzie gnebione ;-) szczegolnie niedlugo jak dpft sie zjednoczy i wzmocni.
hunty macie z reguly za wlasne czyny. wiadomo.. sa ludzie ktorzy wyrzucaja z miejscowek pomimo iz teoretycznie nie moga tego robic ale nawet jesli zaczna was bic to rpzesana jak wyjdziesz z meijscowki.. jak zaczniesz sapac - payment
nauczcie sie ludzie. nie kozaczcie
|
To co tu napisales to jest wiadomka,z tym ze w waszych szeregach tez sa ludzie co spinaja posladki,besztaja,kozacza itp.(z roznych charow) czasami tak przeginaja ze odpowiadasz i co masz payment...Jezeli sie chce oczekiwac szacunku,to trzeba go tez okazywac i posluze sie tu przypadkiem Oralla,gdzie Kayetan z chara Sir van hypia(nie wiem jak sie pisze) pojechal orallowi,on odpowiedzial i sie skonczylo na tym ze 30cc mial placic.No i sa jeszcze moi ulubieni zaszufladkowani jako "rl of" ci to sie dopiero woza...No i czasami strach ubic bijacego cie 30 lvlka bo to mozebyc noobchar.No wystarczy moich wywodow i tak na nikogo to nie ma wplywu xD.A i to co napisalem nie tylko odnosi sie do dpft ale tez do ih,czy tez roznych wysokopoziomwych postaci powiazanych z waszymi czlonkami(rodzinki,znajomi) PA jest srednio-male,ale fonrar zbyt rozowo to opisal,wiec musialem przedstawic to z perspektywy szarego arcanijczyka(?) bez wtykow w gildii panujacej

znowu sie potwierdzilo stare porzekadlo ze punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia.
Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Lorden
Lubisz lizać stopy podlizywaczu ? "Wlasnie, dokladnie, oh jaki ty fajny, masz racje, jestes boski, jestes najlepszy" Takie teksty mnie dobijają, włącznie z podlizywaczami takimi jak ty 
|
wyjdz na dwor,zakladajac ze ironizujesz to nie masz poczucia humoru,a jak pisales powaznie to mi ciebie zal.