Cytuj:
Ta, wezme swoim palem asy (czytaj sorc:sd) i pojde bic ci frosta, 100 as to 20 min hunta na moim lvlu, czyli w praktyce nic... Ostatnio taki elo pro loot jest ze 6h i rh spadl, wiec napewno mi sie zwroci... Tak samo jak lataja 130 ms na warlo po tym patchu, 3h 5 ssow
|
Szczeze mowiac nie wiem jak to jest dokladnie z AS i paladynem... po prostu moj paladyn nie ma dosc wysokiego lvl zeby efektywnie expic z AS. Na forum za to jest mnustwo marudzenia jak to high lvl RP "expia za free z AS na frostach teraz non stop".
Cytuj:
Mówiąc o 130 ed, wspominam tu o ARENIE na FROSTACH a nie na d lairze ven, przeczytaj dokładnie... softy+4 gmp+lry i widziałem jak typ bil arene przez ponad 1.5h...
|
Poczytaj dokladnie co ja mowie. Same softy to wystarcza na bicie smokow na ograniczonym spawnie... Jak dorzucimy do tego lr + kilka mp + softy to wychodzi ze na ten 1.5h i tak wydal 10k
Cytuj:
A co do leczenia... A CO SORC MA SIE EXUROWAC ZA 300? Paladyn miał być średnio zaawansowany w magi, a nie upośledzony i ślepy... Mam tyle hp co 70 ryc, a nie co rownoległy knight, daj mi chociaż leczyc sie normalnie za polowe hp z mas sana ZAWSZE a nie 350-650...
|
Hmm
Bije podobnie jak ty, bije za podobna cene jak ty, mam polowe hp mniej niz ty... i jeszcze mial bym tez miec limitowanie leczenie jak reszta do 1/3 zycia?
Wyobraz sobie ze mimo wszelkich "ogromnych" leczen druida w gruncie rzeczy lecze sie zwykle mniej niz rycerz/paladyn... po prostu mam za malo HP zeby sie leczyc na raz wiecej.
Tak wiec poniewaz strzal rycerza nic nie kosztuje a moj tak wiec jego leczenie jest drozsze niz moje.
Cytuj:
A co do nowego systemu leczenia to naprawde przykre ze knajcik nie moze sobie huncic 10h na samych softach ojeju
|
Czemu nie?
Zamiast zwyklej exury uzywa wound clensing i po sprawie.
Cytuj:
Rycerzem o ice golemach moge zapomniec, podobnie jest z malymi frostami.. Zostaja guardy, tortise etc... I inne smieci. Exp na nich polega na kliknieciu, zabiciu. Raz na jakis czas potionek, no bo przeciez exura sie nie dolecze za nic.
|
Piraty, barby, lizardy, orki, exura daje wiecej niz myslisz... tak pozatym z tego co mowisz tutaj wynika ze twoj rycerz ma skille ~55 i/lub strasznie kijowy eq.