Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2008, 02:40   #35
Gremlin
Buuuuu

Gremlin's Avatar

Data dołączenia: 06 10 2003
Lokacja: Edron

Stan: Niegrający
Imię: Sir Grali
Profesja: Elder Druid
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Domyślny

Cytuj:
Ta, wezme swoim palem asy (czytaj sorc:sd) i pojde bic ci frosta, 100 as to 20 min hunta na moim lvlu, czyli w praktyce nic... Ostatnio taki elo pro loot jest ze 6h i rh spadl, wiec napewno mi sie zwroci... Tak samo jak lataja 130 ms na warlo po tym patchu, 3h 5 ssow
Szczeze mowiac nie wiem jak to jest dokladnie z AS i paladynem... po prostu moj paladyn nie ma dosc wysokiego lvl zeby efektywnie expic z AS. Na forum za to jest mnustwo marudzenia jak to high lvl RP "expia za free z AS na frostach teraz non stop".

Cytuj:
Mówiąc o 130 ed, wspominam tu o ARENIE na FROSTACH a nie na d lairze ven, przeczytaj dokładnie... softy+4 gmp+lry i widziałem jak typ bil arene przez ponad 1.5h...
Poczytaj dokladnie co ja mowie. Same softy to wystarcza na bicie smokow na ograniczonym spawnie... Jak dorzucimy do tego lr + kilka mp + softy to wychodzi ze na ten 1.5h i tak wydal 10k

Cytuj:
A co do leczenia... A CO SORC MA SIE EXUROWAC ZA 300? Paladyn miał być średnio zaawansowany w magi, a nie upośledzony i ślepy... Mam tyle hp co 70 ryc, a nie co rownoległy knight, daj mi chociaż leczyc sie normalnie za polowe hp z mas sana ZAWSZE a nie 350-650...
Hmm
Bije podobnie jak ty, bije za podobna cene jak ty, mam polowe hp mniej niz ty... i jeszcze mial bym tez miec limitowanie leczenie jak reszta do 1/3 zycia?
Wyobraz sobie ze mimo wszelkich "ogromnych" leczen druida w gruncie rzeczy lecze sie zwykle mniej niz rycerz/paladyn... po prostu mam za malo HP zeby sie leczyc na raz wiecej.
Tak wiec poniewaz strzal rycerza nic nie kosztuje a moj tak wiec jego leczenie jest drozsze niz moje.

Cytuj:
A co do nowego systemu leczenia to naprawde przykre ze knajcik nie moze sobie huncic 10h na samych softach ojeju
Czemu nie?
Zamiast zwyklej exury uzywa wound clensing i po sprawie.

Cytuj:
Rycerzem o ice golemach moge zapomniec, podobnie jest z malymi frostami.. Zostaja guardy, tortise etc... I inne smieci. Exp na nich polega na kliknieciu, zabiciu. Raz na jakis czas potionek, no bo przeciez exura sie nie dolecze za nic.
Piraty, barby, lizardy, orki, exura daje wiecej niz myslisz... tak pozatym z tego co mowisz tutaj wynika ze twoj rycerz ma skille ~55 i/lub strasznie kijowy eq.