Chciałbym dzisiaj ogłosić kilka rzeczy:
po 1. Frut... nie chce mi sie ciebie cytowac, ale gdy dalem swoje zdjecie napisales "jednostrzalowiec" otorz gdy zobaczylem twoje zdjecie zasmialem sie glosno, szczerze jebnąl bym raz i by nie bylo co zbierac.
po 2. Gdy dalem swoje zdjecie na forum wszyscy ja krytykowali. Pomyslcie jak sie czulem, i jak wy byscie sie czuli gdyby po tym jak daliscie zdjecie cala strona byla zapisana wypowiedziami typu "ale leszcz, jednostrzalowiec, jaka pizda".
po 3. Chcialem oglosic, ze bardzo przepraszam Spawcia, za to ze zle go ocenilem i wyzywalem. "Zachowalem sie jak gowniarz, to sie juz wiecej nie powtorzy". Naprawde ze szczerego serca cie przeprasza.
po 4. Sir-Kotlet po swoim mega kozackim wystopieniu w grze oglosil ze mam hunta (podobnie jak ghomez) czekam juz przeszlo 2 tygodnie i nic, panowie powiedzcie kiedy mam zaczac sie bac.
po 5. Panowie, kazdy kto dal rl fote jestescie super extra mega piekni, nieprzejmujcie sie gdy ktos was krytykuje, najczesciej to nooby ktorzy sami wygladaja jak "sprzedaj twarz po co ci dwie dupy", kazdy ma swoj urok, a piekno to nie tylko wyglad zewnetrzny.
po 6. juz ostatnie, zna ktos typa o nicku Czesio of the night. Koles pisze do mnie ciagle z bluzgami a potem sie nie odzywam, i nie wiem ocb;p
@ Nie, nie jestem analfabeta ani dysortografem. Poprostu nigdy nie zwracam uwagi na ortografie i interpunkcje piszac tutaj posty.