Temat: Twój Knight!
Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2008, 23:58   #27
Boss'iarz
Zbanowany

Boss'iarz's Avatar

Data dołączenia: 14 01 2006

Stan: Aktywny Gracz
Profesja: Knight
Świat: Saphira
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Ubanek Pokaż post
Moja pierwsza profesja to knight bylo to tak 5 lat temu,zaczelem nim grac bo koledzy poradzili,ale jeszcze durzo o tibi niewiedzialem i mialem cienkie skile,wiec zaczelem grac kim innym.Gralem palem jeszcze niedawno,dalej bym gral,ale przez tego updayda przestalem bo ma mniejszy zasieg.I tak zaczelem grac knightem.Caly czas nim skilowalem i zreszta dalej skiluje,na 15 lvlu mialem skile 50/50,caly lvl od 8 lvlu sam sie wbil przy skilowaniu.Jak do tad wbilem tylko 2 lvle zeby zrobic desert qesta od 20 lvlu a potem znowu skilowalem caly czas.Teraz mi sie najlepiej nim gra niz innymi profesjami.Polecam,ale jesli ktos nielubi durzo skilowac to lepiej zrobic sobie inna profesje niz knight,bo knightem z malymi skilami durzo niezdzialasz.
kolego jak co to pisze się "dużo", "ciękie" oraz "update"

Po zobaczeniu 1 strony postanowiłem zrobić knighta... chociarz miałem wątpliwości czy nie wybrać sorca (summony) ale cóż zrobiłem sobie najta i mam narazie 12 lvl 3 mlvl i skille 50/50. Mam również 28 druida na tym świecie i tak sobie myśle, że knight jednak to dobra profesja, ponieważ summony nie mogą up / down, dużo many idzie jak walisz z różdzki chociarz by z terra rod'u... dość lipnie się gra, ale odczucia do palladyna mam dobre, dużo szybciej (mało skillowałem) wbiłem 67 distancu, a knightem trenie już chwile i tylko 50... no ale coż jeśli bym miał wybierać z postaci to jednak palladin / knight (z wiekszym przychyleniem na palladyna)

pozdrawiam
Boss'iarz jest offline   Odpowiedz z Cytatem