Zobacz pojedynczy post
stary 01-02-2008, 23:23   #37
Phephitho
Użytkownik forum

Data dołączenia: 30 08 2007

Imię: Komar w~
Profesja: Elite Knight
Świat: Celesta-retired
Poziom: 245
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Monouth Pokaż post
Nie wiedza co sie stalo to moge uploadnac pare screenow

a stalo sie to tylko dlatego iz Komar Waleczny i Ne'roox wiadomo jako ludzie ktorzy za 10k by dali sobie jaja uciac musieli wladowac sie na poi przed nami

Juz mowie jasniej ,sa u nas na celescie 2 ekipy czyszczace poiq jedna to moja druga komara ,komar jako ze jest psem na kazde 10k musial wladowac sie data swojego poi dokladnie tydzien przed nas a to tylko dlatego by zyskac wieksza ilosc osob ktora znimpojdzie oczywiscie kazda osoba ktora napisala iz pojdzie z nami a nie z nim zostala intensywnie spamowana przez owego komara i neroxa ze nasz team poi niezrobi (zrobilismy go 8 razy) ze chcemy wszyskich pozabijac (chodz nigdy nie padl u nas nikt z naszej winy jak jzu to poprostu samobojcy ktorzy wchodzili sobie w teleporty dla jaj)

/edit
jak cos screnow mam jeszcze 95 :> nie mowie ze na kazdym wypisujesz takie pierdolny ale z twoim udzialem ,btw smiesznie krzyczales-plakales na ventrilo "PADAM ,PADAAAM ,POMOZCIEEEEEEE"

Zrobiliście to samo dla nas na poprzednim PoI, wiec przestań marudzić, dąsać się i bądź prawdziwym chłopcem z Bazin

Co do Ventr, mamy prywatne na którym było tylko parę osób, wśród nich nie było Ciebie Słyszałem bajkę, którą wymyśliłeś o Ventrilo jak to niby wpadłeś na serwer a my szybko uciekliśmy, hehe

POI ODBĘDZIE SIE 1 lub 8 MARCA
,jeszcze nie wiadomo

Komar Q
Phephitho jest offline   Odpowiedz z Cytatem