Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Styervo
OMG, musiałem się zarejestrować żeby ponarzekać ;p
Tak więc kochane dzieci: nie kupujcie tego szajzu! Jak ktoś tu słusznie zauważył, strój znika po paru godzinach, wejściu do wody lub użyciu czaru "utevo res ina". Stałem sobie pod depo a tu puff - i kasa poszła się kochać. Miasta są zapełnione begemoto-demonowymi noobkami więc nikt pewnie nawet nie zauważy waszej marnej osóbki. Po co macie tracić kasę, czas (udając się do Venore) i szacunek w oczach innych graczy skoro syf zniknie po jakimś czasie? Co prawda fajny pomysł i na początku było całkiem śmiesznie, ale to powinno działać przez cały miesiąc. Tak więc tibijskii noobku, jeśli chcesz kupić najtańszy strój - zrezygnuj... kup se z 8 health potionów, fire fielda, trochę fooda i idź zaszaleć na mieście ;P
(aha... taki mały pomysł... czy to naprawdę trudne dać możliwość zmiany swojego wyglądu (np w kurczaka) na zawsze? I chociażby miało to być tylko dla PACC, wielu ludzi mogłoby wykreować swój własny profil a z ulic poznikałyby klony srebrnowłosych wojowników i klaunów. Nie każdy przecież gra dla cyferek i ikonek służących za pancerze i bronie, a chciałoby także czuć się dobrze w postaci jaką gra (RPG, panowie i panie))
|
dzięki ze wyjaśniłeś kiedy znika to przebranie ponieważ już miałem ochotę wysłać mojego kumpla do venore po najtańsze przebranie.
co do pomysłu, na pewno dobry ponieważ już oczy zaczynają boleć od tego ataku klonów ;p.