Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2008, 15:56   #6
Imm0rtal
Użytkownik Forum

Imm0rtal's Avatar

Data dołączenia: 07 04 2007
Lokacja: z domu

Imię: Xartazz
Profesja: Elite Knight
Świat: Candia
Skille: 75/73
Poziom mag.: 4
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salarigoth Pokaż post
Dobry wieczor.

Ten temat chce zalozyc po to zeby uswiadomic poprostu moderatora co oni robia , jestem na tym forum rok ( dla niektorych malo dla niektorych duzo nie moja sprawa) i jestem zszokowany tym co wy tutaj wyprawiacie. Ten dzial juz jest pogrzebany w tematach typu "Gcje mogje poegzpidz mojm sorem na elidarnym lefelu jaki jesd 11" ogarnijcie ten dzial "Moderatorzy" bo to jest dla mine tragedia co sie tutaj dzieje , jak zaczynalem czytac te forum to na dziale "Profesje" mozna bylo siedziec 5h i caly czas bylo co czytac. Teraz prosze zobaczyc jakie sa tematy "Knight sorc druid paladin plx halping mji" "Gdzje ekzpidz 40 paljadajnem" "Czy zsolne cyca" Boze bozenko dla mnie to jest szczyt wszystkiego. Jestescie leniami i nie dbacie o ten niedoceniany dzial . Czy naprawde ten dzial musi sie krecic w okol takich tematow? Pierwsze 5 stron tematow to glupoty a jak odswieze jakis stary temat to zaraz dostane 3 pkt za odswiezanie. Bardzo prosze o pousuwanie conajmnie ! 30 ! tematow bo to jest skandal co w tym dziale sie dzieje , ten dzial odchodzi w zapomnienie.

Na dowidzenia powiem . Nie obchodzi mnie opiniapojebow

@down
Nie ale po co ma stac temat typu "BLIX POWICCIE MI GCJIE EKZPIC PLAXING"
A dlamoderatora usuniecie glupiego tematu to jest minuta nie cala a to lenie i tego nie robia... szczyt wszyskiego,
Fakt. Aż dziw bierze, że jeszcze te "Gdzie expic?,Gdzie expić 33RP?!44ed z 45 m lvl gdzie expic??,Jakie eq dla sorca 22lvl?" etc. nie zostały jeszcze usunięte :| SYF!
Moje zdanie, moja odpowiedź. ;D
23:30 GM Bot Smasher [2]: say exiva dance
GL on Harmonia xD
Imm0rtal jest offline   Odpowiedz z Cytatem