Zobacz pojedynczy post
stary 02-02-2008, 21:06   #12
Aroonia
Now or never

Aroonia's Avatar

Data dołączenia: 15 04 2006
Lokacja: Chorzów

Stan: Aktywny Gracz
Imię: Tytanowiec
Profesja: Royal Paladin
Świat: Refugia
Poziom: 87
Skille: 87/56
Poziom mag.: 18
Aroonia ma numer GG 3824417 Send a message via Skype™ to Aroonia
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Salarigoth Pokaż post
Krytykowac to 2 letnie dziecko juz potrafi ( i zrobic 25 pallka na facc pewnie tez )
Powiedz mi tylko do ciężkiej cholery, co Ty masz do tych 25 faccowych palków? Ja też kiedyś byłem 25 lvlowym faccem, ale co to ma wspólnego z tematem? Pomijając, nie raz osoba mająca 14 lub nawet 13 lat intelektualnie przewyższa pustego, 17 letniego nieroba, który kozaczy swoim 70 lvlowym, paccowym, z wykupioną promocją Royal Paladinem.

Wracając do tematu, zgadzam się z Tobą. W momencie, w którym piszę tego posta w dziale "Profesje" znajduje się 5-7(?) tematów o tym samym problemie lecz innej treści i Twój topic. Oczywiście, Modkowie mogli by tu posprzątać ale zastanów się, ile można? Zobacz ile dziennie powstaje durnych tematów, często tworzonych przez użytkowników o IQ = 10. To jak walka z wiatrakami. Głupie tematy same odejdą w niepamięć spadając na coraz to dalszą stronę, ale co z tego..? Będą spadały by udostępnić miejsce nowym, jeszcze bardziej durniejszym...

Btw. Moim ulubionym działem i tak na zawsze pozostanie "Inne" <3 To właśnie podczas czytania tematów w nim się znajdujących najczęściej spadałem z krzesła.

Ostatnio edytowany przez Aroonia - 02-02-2008 o 21:11.
Aroonia jest offline   Odpowiedz z Cytatem