Cytuj:
Oryginalnie napisane przez adammistrz
@Glon Elriel
Co ci daje gra w tibie ??przyjaciol??? To chyba nie sa prawdziwi przyjaciele poniewaz znasz ich tylko z tibi chyba, ze sa z klasy tylko, ze na jakiej zasadzie uznajesz ich za swoich przyjaciol ??(to ze maja duzy poziom?).Aha i rozumiem, ze dal ci lekcje angielskiego???Br???PL??? Eq, <---To nie angielski
Rozumiem, ze tibia moze "dawac" przyjemnosc ale kiedy gra sie juz 10H dziennie to juz nie jest przyjemnosc tylko uzaleznienie.
|
Czy ja napisałem że gram 15h? Siedziec a grac to 2 rózne rzeczy.Tibia=komunikator?dla mnie 100%...
Na jakiej zasadzie ich uznaje za przyjaciół? Na zasadzie takiej ,że moge im wszytko powiedziec.. nawet niewiedziałem ile jest ciekawych osób niedaleko mojego miasta...(15km+) Przyjadą i wyjdziemy sobie na piwko czy coś...
Widze że twoj pro english stoi na high lvl bo te skróty są naprawdę englisz.Jestem Ciekawy jak byś umiał angielski miejąc Ruski i Niemca \o/. A zgadnij kto Mnie uczył ang.? No pewnie br/swe... Pozniej poznałem tylu ciekawych ludzi z peru/boliwi/chin/japoni/indi/egiptu/usa/canada ,że z Nimi wszystkimi utrzymuje kontakt na Msn... a znamy sie już dobre 2 lata.. Zawsze byłem ciekawy jak żyją inni...Zapewne dogadałbym sie z każdym lepiej niż ty...
Widze że jesteś tym 13latkiem z gorszej grupy