Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2008, 02:57   #242
Nadol
Użytkownik Forum

Nadol's Avatar

Data dołączenia: 18 01 2005
Lokacja: ████ice

Stan: Na Emeryturze
Imię: Brodol
Profesja: Paladin
Świat: Pandoria
Poziom: 999
Skille: █
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez babcia666 Pokaż post
O, a może i ja pojęcze:
Sam w wojnie nigdy nie uczestniczyłem <choć lobie patrzeć jak się ubijecie o byle gówno, lub w ogóle bez powodu, chociażby dead Edasza jakiś czas temu>, i uważam że szwedzi na pandori to wyjątkowe pindy... ale nie tylko swe, polacy zabijający się tak bez niczego też są lekko żałośni
Chociażby ostatnia sytuacja, kiedy to wracając z cs'ów próbowali mnie urżnąć Coach i Rocky<dosyć nędzna próba>, a powodem, jak się dowiedziałem potem od Maciasusa było rzekome pomaganie Heat przez Masalase.
I za to + zarąbanie jakiegoś crusa i k legów z jakiegoś żałosnego bottera moja była noob gildia <Inhibitant> miała/ma? hunta nieźle się uśmiałem, ale mina mi zrzedła jak Maciasusa próbował ubić Alkomizer;s
Ja na pandori gram tylko z powodu paru nieznanych wam pewnie postaci<Jujaria?>, no i z powodu chara. Ale żebym nie przeszkadzając nikomu dostać hunta? ;o Przypomina mi się sytuacja kiedy przyleciał Thaldus bo znajomy próbował ubić 18 sorca i zara do mnie wonty...
Nie polecam zaczynania gry na tym serwie jeśli nie jesteś znajomym swe<a i tak za 10 dni padniesz>.
Jednym zdaniem -> pandoria suxx.
@Nadol
Nie obraź się, ale chciałbym widzieć twoją grę bez Brozyna.
@edit
Zbigniewie, chodzi mi o inną rzecz; po prostu przypomniało mi się pewne wydarzenie kiedy to Brodol i Brozyn ganiali się jakieś 45 min za 30 kiną, więc nie wiem jakby Brodolek sam sobie poradził
A że Brozyn ma nie wiele więcej do powiedzenia od przeciętnego gracza na serwie... w to nie wnikam;p
Moja mała reposta

No teraz masz racje Brozyn nic nie może zrobić za jego crimes ale ja jako że jestem jego real przez to niektórzy ludzie z starego heat mnie nie lubią. Lecz znam polaków paru w końcu gram tu już 2 lata na pandori. Szczerze powiedziawszy to dobrze że swe przegrało bo oni byli za bardzo pewni siebie PA bylo na 1miejscu oni juz szukali zaczepek u neutral ludzi. Brozyn że im pomagał jego sprawa ale wzamian za jego pomoc ja padalem z 3x od szwedów i reszta moich rl a najgorszym ze swe jest pyros jebany koazk, dlatego brożyn zapytany przez Glidarna powiedział że im nie pomoże bo jego rl'ów leja .
Teraz mam nadzieje że uda mi sie pod odbudować kontakty z polakami najbardziej Dziękuje Sepultusowi & Golenzowi oraz innym (prawie że rl ) bo mi bardzo pomagaja a znamy sie od low lvów. Mam nadzieje że polacy którzy stracili wiele przez szwedów wrócą teraz, pamiętam takie czasy ja swe robiło pogrom i był taki okres że dziennie ktoś odchodził z serwa[*][*][*].
Na koniec chciałem powiedzieć że mnie do Brozyna nie porównuj on o wiele wcześnie zaczął grać i miał tyle znajomości ze swe i polakami, na a potem pokazał mi ta grę. Na pandori miałem 2 chary 1 był Dark Nadol dużo dobrych kontaktów mailem ale swe stare glamour mnie jeblo i sie w*****łem i nie grałem na 42lv został. No a teraz po wsze czasy Brodol udało mi się osiągnąć 100lv i jestem z tego zadowolony lecz sprawiło to iż jestem na celowniku bo szwedzi traktują teraz prawie wszystkich polaków za wrogów. Dlatego mam nadzieje że zostanie tak jak jest.

Hail Sorrow.
Signet Brodol

Nadol jest offline   Odpowiedz z Cytatem