Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2008, 03:27   #36
Slythia
Blondynka

Slythia's Avatar

Data dołączenia: 02 05 2007
Wpisy bloga: 3

Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Gremlin Pokaż post
Piraty, barby, lizardy, orki, exura daje wiecej niz myslisz... tak pozatym z tego co mowisz tutaj wynika ze twoj rycerz ma skille ~55 i/lub strasznie kijowy eq.
Piraty sa troche za silne (zrazilam sie do nich dosc szybko), barby... Wszystko jest dobrze, do czasu az ta kobieta podbiegnie. Lizardy za silne i za duzo ich tam (net, probowalam, skonczylo sie follow za kumplem)...
Rycerz ma skille gdzies po 70 a eq mam dosc dobre jak na pvp-enfo.
Cytuj:
Na tym polega gra, każda profesja ma swoje miejsca gdzie może huncić. Ice golemy nie nadają sie dla knighta, ale za to knight spokojnie poexpi na Barbarian Camp, nawet jak leci 3 Bloodwalkery i kilka Brutercharmerów do tego Ice Witche na wieży, a druid nie ma tam szans
Na moim poziomie nie dam rady na duzym obozie.. I o wiezy moge zapomniec, wiem ile czasu trwa ubicie jednej ice witch. Troche za dlugo, by bylo to choc w najmniejszym stopniu oplacalne.

Moze i marudze, lecz zdziwilo mnie to, ze druidem moge sobie chodzic na lepsze potworki niz najtem...

Byc moze zwyczajnie nie umiem grac ta postacia . Lecz wiem jedno o niej - dwoch dl'i nie zablokuje ;P.

Ostatnio edytowany przez Slythia - 03-02-2008 o 03:33.
Slythia jest offline