Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2008, 04:31   #113
Gangrel
Fallen Angel

Gangrel's Avatar

Data dołączenia: 26 01 2004
Lokacja: At the end of Rainbow.

Stan: Na Emeryturze
Imię: Va'esse
Profesja: Elite Knight
Gildia: Dreamers
Świat: Secura
Poziom: 48
Gangrel ma numer GG 1366254 Gangrel ma login Tlenu gangrel_6@tlen.pl
Domyślny

Przyznam się na miejscu, że nie czytałem nic poza pierwszym postem. O tej godzinie i przy liczbe postów czekających na mnie jest to cokolwiek karkołomne.

Otóż, Light-r, odpierając zarzuty:
-Człowiek piszący mądrze, na temat i na dodatek poprawnie nie będzie wyśmiany. Powiem więcej, nie dopuścimy do bezkarnych ataków na userów, którzy nijak sobie nie zasłużyli(o ile oczywiście zostanie nam fakt takiego ataku zgłoszony, nikt z nas nie może przecież czytać wszystkich tematów). Tym niemniej, nie ma się co dziwić, że ludzie są atakowani i wyśmiewani, bo mimo zawartości merytorycznej piszą w sposób, który bardziej przypomina jakiś kod przestawny niż język polski. Nie ważne jak post jest mądry, jeśli od czytania oczy bolą i zęby szczękają.
-Jeśli są głupi, to tacy są. Stwierdzenie faktu nie jest obrazą. Wskaż mi jakąś nieuzasadnioną inwektywę ze strony członka naszego teamu.
-My już w znakomitej większości jesteśmy dorośli, poza bodaj jednym Parysem. A przynajmniej pełnoletni. Gdzieś połowa już zapomniała co piła na swoich 20-stych urodzinach, i tu akurat jestem wyjątkiem. Zakochać już się paru już też zdążyło, jeden nawet ożeniony, bez dzieci narazie się obyło, ale nie jest mi wiadomym, aby którykolwiek z nas musiał pracować "wysiłkowo", co by to nie znaczyło.
Cytuj:
Więc zapamiętajcie cieszcie się że jesteście nadal dziećmi a ten który tak nie uważa jest głupkiem.
-Jestem głupkiem, i dobrze mi z tym. Dobrze że mam Ciebie na forum, bo inaczej bym się nie dowiedział, jak jest mi dobrze.
-Mało który moderator gra. Większość już haseł pozapominała.
-Jeśli Tibia Ci nic nie daje, to co jeszcze robisz na tym forum? Resocjalizujesz tych, którzy czerpią zniej radość?
Cytuj:
To by było na tyle z mojej strony. I teraz Ci co się będą wyśmiewać od razu mówię że jesteście uzależnionymi, przestawionymi psychicznie głupkami którzy nic nie umią zrozumieć. Bo jeśli tak będziecie postępować jak teraz to te forum jak i sama Tibia wiginie.
Poznasz 13-latka dojrzałego po kulturze jego.

Jeśli chcesz dalej dyskutować, zapraszam na PW. Temat zamykam.

P.S. Znaczna większość mojego posta jest odpowiedzią z perspektywy teamu. Userem już dość długo nie jestem, więc ciężko mi się wypowiadać z jego perspektywy. Wszystkie przytyczki dla Twojej dojrzałości możesz traktować jako moją osobistą inwencję, całkowicie bezstronną.

Gangrel jest offline