Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2008, 10:34   #37
Alanus Lutinum
Użytkownik Forum

Alanus Lutinum's Avatar

Data dołączenia: 28 07 2005
Wpisy bloga: 1

Stan: Niegrający
Profesja: Elite Knight
Świat: Obsidia
Alanus Lutinum ma numer GG 6972780
Domyślny

Mi się wydaje, że Hotkeye były wręcz potrzebne. Dość trudno było trafić wtedy 100 lvla, chociaż bardzo doświadczonym to się udawało. A teraz? 150lvl + utani hur + bohy + time ring = chmurka, przy użyciu runy (no chyba, że z gfb bijemy), i praktycznie taki 150lvl po prostu przebiega sobie na twoim ekranie, nawet jeśli ty masz taką samą prędkość.

Wg. to palladyn ma za dużo. Hity ma zabójcze, nie musi skillować (tzn. może, ale niekoniecznie i tak szybko 70 wbije). Grałem trochę palladynem i mogę stwierdzić, że granie nim było banalnie proste, nawet nie skillowałem, a 30lvl wbiłem w ~3 tygodnie (oczywiście w dniach szkolnych) na samych zakichanych rotach na darashii na zapchanym non-pvp bez skillowania przy czym wpadły mi skille po 65/40.

Z resztą 45 sorc, moze zabić bez większego problemu 30lvl knighta(515hp). wystarczy SD (~140)+czar exevo mort hur (~140) knight zużyje potionka (~100hp) i następna fala, wystarczą dwie tury, żeby 45 sorc zabił 30 knighta! (no chyba, że knight będzie uciekać tak, żeby go trafić się nie dało).

No ale co mamy zrobić? Mamy udupić palladyna bo reszcie źle? Wg. mnie to tak, ale nieznacznie tylko jak?

Gdyby przywrócić stare uhy, to knight byłby i tak maszyną nie do pokonania, więc sytuacja się odwraca, moze by tylko uhy stare osłabić o jakieś 20% ich mocy sprzed update, przy czym zrobić uhyx2 lub x3 w jednej runie, to byłoby dobre rozwiązanie, gdyż knight nie miałby waste (ba! nawet miałby większy zysk), ale i w PvP byłoby to dobre rozwiązanie.
Alanus Lutinum jest offline