Zobacz pojedynczy post
stary 03-02-2008, 14:36   #855
Valyrr
Użytkownik Forum

Data dołączenia: 14 10 2006
Lokacja: Częstochowa

Imię: Valyrr
Profesja: Elite Knight
Świat: Morgana
Poziom: 88
Skille: 89/88
Poziom mag.: 7
Domyślny

Cytuj:
Oryginalnie napisane przez Kafffffar Pokaż post
@Arcy

Sry ale robilem filmik dla Kuby (dostalem od niego duzo recow.) i wiem ,ze sharowales miedzy innymi z nim Arcy Volltia tak samo jak inne chary . Mam nawet filmik jak savalas(kuba) z toba gada i w tej rozmowie jest powiedziane cos jak "bierzmy sca na Arcy kurwa!" itp. podczas robienia anni~.Akurat siedzial wtedy na behe potem na demce skoczy.Tak samo mam filmiki Volltia sie naje**l i poszedl bic savalasa ktory botowa na zolwiach.Zaczol go bic ,a po kilku minutach sie obudzil i zaczol go wyzywac ,ze go obudzil Jeszcze w miedzy czasie pisal russel do volltia o savalasie Wasz Chuck Norris Morgany dobrze wiedzial ,ze Savalas botuje bo pisal mu miedzy innymi "Wake up XDXDXDXD" etc (przesylal to savalas volltiowi).
To by bylo na tyle

Swoja droga Ja bylem za tym zeby Cie zostawic w spokoju bo nawet jak bys chcial dojsc do war to nie robi roznicy czy dojdziesz na 137 czy na 145 lvlu.

Dla mnie glupota jest zabijanie postronnych ludzi, bo co z tego ze Arcy jest ziomkiem Savalasa skoro ma tez znajomych w Rise dlatego chce pozostac neutralny. Jedna i druga strona niepotrzebnie zabija ludzi ktorzy nie chca miec nic wspolnego z wojna.
Valyrr jest offline